Nie jesteś zalogowany.
Już jest HDTV do pierwszego filmu, na torrenty.org widziałem, i nawet jakieś napisy polskie są
Owszem, napisy są na napisy.org, tylko po wpisaniu Death Note się nie pojawią. Trzeba wpisać Desu Noto
Z tego co się orientuje, to pierwszy film się kończy w momencie, gdy L prosi Raito o pomoc w śledztwie. Ale to tylko przypuszczenia, bo spojrzałem tylko w napisy na koniec.
qrde ale polskie napisy nie pasują do wersji raw 1,60gb
A jakieś do wersji [S^M] są? Bo D-NTV 810p to mi będzie działało jak pokaz slajdów, albo jak film w na zwolnionych obrotach.
do [S^M] widziałem tylko angielskie
skonczylem ogladac pierwsze czesc filmu tv Death Note
nie bede spojlerowal ale jestem zaskoczony - duzo waznych watkow jest inaczej przedstawione niz w anime
ogladalo sie bardzo fajnie - mimo ze to produkcja telewizyjna a nie kinowa to calosc prezentuje sie bardzo dobrze - szczegolnie "L" wyglada jak wyjety prosto z anime
kiedy ma wyjsc 2 czesc filmu death note bo w tym roku może ktos wie dokładniej bo pierwsza była genialna
Sciagnelam sobie Death Note the movie, i przejrzalam urywki. Po tym co zobaczylam, to mam wrazenie ze ten film to ogromna tandeta.. najgorszy byl chyba na koncu L, ktory stal i jadl chipsy.. i ta muzyczka.. Boze..
Nom film do najlepszych nie należy, mi się nie podobał:P za szybko się wszytko działo w tym filmie:> jakoś tak po wciągnięciu tych 12 epków DN, gdzie są one przepełnione masą fabuły, akcji no i najważniejsze tego co się dzieję w głowie Raito i L. Film wydawał sie na maksa lipny, ale to tylko moje zdanie.
Oglądałem i... Film jest niesamowicie spłycony, zbytnio przyspieszyli tempo akcji, itd. Jedyna ciekawostka to właśnie inaczej przedstawione niektóre wątki (ale wg. mnie nic poza tym), mimo że jak dla mnie to wątek z Naomi był całkowicie schrzaniony, nie to co w anime . Oglądałem do końca raczej z ciekawości. Nie wiem czy zabiorę się za kolejną część (to zależy od tego jak wszystko się rozwinie w anime)
Äwierkają wróbelki na zimowym(wiosennym?[hehe]) niebie że JPF ma zamiar wydać mangę Death Note. Obwieścili to w mailu do grupy Projekt Manga którą poprosili o usunięcie skanów
no, tylko smuci, że w najbliższych planach wydawnictwa nie ma nic o death note, więc pewno 1 tom za jakieś pól roku może będzie:/
Jak będzie za pół ro ku to kupimy za pół roku , grunt żeby był
Ta tylko przez te ich zabawy to nie mogę sobie mangi poczytać. A jak by wydali to i tak pewnie bym kupił. Zresztą chyba jak każdy co ma zamiar kupić. Bo reszta i tak w jakiś sposób dorwie skany
Nie wie ktoś kiedy bedzie 13 odcinek DN? Bo tak wyczekuje wyczekuje i nic. Nie ma on jakiejś przerwy w emisji czy może Live-evil zrobili sobie wolne?
Wyszedł już raw 13 epa, więc za kilka dni ukaże się sub
No właśnie chyba się nie ukaże... Licencjonowali go :/
TW i Live-Evil dropnęli projekt ;/
http://animanda-subs.blogspot.com/
Oni narazie nic nie piszą na ten temat, ale mają jakieś opóźnienia.
zawsze jest opcja ze słuchu robić:P
a tak na serio, to trzeba będzie teraz trochę dłużej czekac na napisy, co będzie zarazem zwiększać apetyt:D