Nie jesteś zalogowany.
a ja mam takie pytanko bo nie sciagalem od 208 epka i wyszlo juz 214-15 czy jest juz 216??
a ja mam takie pytanko bo nie sciagalem od 208 epka i wyszlo juz 214-15 czy jest juz 216??
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-01-04 16:43:08)
dzieki Piter
Ostatnio edytowany przez AbelCrusnik (2007-01-04 16:38:18)
dzieki Pier
hahaha piter666 zmieniles nick czy ten kolo bylo troche na ``luzie`` haha
ej AbelCrusnik lepiej popraw to bo bo ikt nie lubi jak ktos zmienia nick mu a w dodatku na Pier(gniecie):P[shithappens]
Pier to tak bardziej po francais... xD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
hehehe Macie tu
[URL=http://img228.imageshack.us/my.php?image=chapter24505xh5.jpg][/URL]
Zdradze tylko, że obejzałem all do 313 rozdziału... i powiem, że duużo akcji:)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-04 16:29:09)
jak już chcesz spoilerować to daj miniaturke bo strone rozjechało...
sory Piter sory
ale Pier tez brzmi fajnie
hmm..., a wie ktos skad moge sciagnac to:
Naruto the Movie 3: The Animal Riot of Crescent Moon Island ?????
cgyba jeszcze nie wyszedł ... w db ale nie wiem nie pamietam adresu stronki ich wiec nie sprwadze ale jeszcze pewnie nie;)ale moze sam nie wiem;)
shippuuden startuje oficjalnie 15 lutego, 8 stycznia o godzinie 17:30 zostanie wyemitowany trailer shippudena, jeszcze tylko troszkę ponad miesiąc czekania [okej]
Ostatnio edytowany przez Gogi (2007-01-07 04:38:36)
Mam pytanko czy ktoś coś wie o Naruto Shippuuden? Naruto się kończy i to się zaczyna czy razem będą dalej ciągnąć? Piszą że to sequel. Nie wiem co o tym myśleć.
Będzie tak jak to miało miejsce choćby z serią db dbz dbgt tak samo naruto, naruto shipuuden itp I think
Już się dowiedziałem o co chodzi. Naruto Shippuuden to rozszerzone odcinki 107-135. Akcja rozgrywa się tu dookoła Naruto i Sakury. Odcinki lepiej ukazują ich poszukiwania Sasuke a także zwiększają obecność grupy Akatsuki. Każdy z grupy 7 trenuje pod okiem jednego z Saninów. Będzie się działo
Jednego tylko nie rozumiem jak te odcinki są tak na środku serii Naruto to dlaczego tak rozwijają akcję? Przecież w oryginale akcja trwa od tego 135 ciągle dalej a Naruto nie może doczekać się treningu pod Jiraiyą.
One nie są ze środka akcji. W mandze Naruto i Sakura szukają Sasuke, a każde z nich trenuje pod okiem sannina. To nie żadne rozszerzenie, po prostu dalsze odcinki na podstawie mangi ;o
A na aniDB jest:
[cytuj]This anime will feature Part II of the manga storyline which takes place two years after the events at the end of the Sasuke Retrieval arc (Episodes 107-135).
[/quote]
2 lata PO wydarzeniach z odcinków 107-135. Angielski i czytanie ze zrozumieniem się kłania ;p
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-01-07 17:27:51)
dokładnie Tarnum a na wikipedii masz rozdział Naruto Shipuuden w którym jest opisana cała saga shippuden czytałem sobie nawet fajnie opisane dosyć długie ale warto.
raczej napewno się skończy a na głównej stronie pisze coś o 16 stycznia ciekawe co to (hmm chyba nie trailer jak to ktos napisał wcześniej ? )
edit: o cos takiego :
Anticipation image of "NARUTO-[NARUTO]- strong wind transmission" is overlooked! "NARUTO-[NARUTO] -" Inside program, every week "strong wind transmission" image sees, the [re] [ru]! January 11th (wood) from before the starting "the strong wind transmission" broadcast to week. Even while re-broadcasting you see, the [re] [ru]! January 16th (fire) from to start "of strong wind transmission" broadcast.
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-01-07 22:50:39)