Nie jesteś zalogowany.
Jeśli wasze słowa o końcach fillerów są prawdziwe to HUrraaaaaaaaaaaaaaaaa
mnie najbardziej smuci to, że na dużo materiału anime, to tej mangi nie ma:( i za jakiś czas, pewnie zostaniemy poczęstowani kolejną porcja zapychaczy, chyba, że manga zdąży zakończyć swój żywot:) a no to sie nie zanosi w najbliższym czasie:)
pewnie zrobią fillery po tym jak Arrancarowie powrócą do siebie i zabiorą ...Hime lol bo mi z tych hapterow jak narazie widzi sie ok. 25 epów jeśli nie mniej
25 epkow jeden w tygodniu czyli wychodzi do polowy czerwca ludzie wiecie ile wyjdzie chapterow na kolejne spokojnie moga do konca wakacji robic a puzniej to sie zobaczy ;D
mysle, ze do czerwca okolo 25 chapterow mangi wyjdzie;)
Wszystko zależy od tego, jak Studio Pierrot to rozplanuje, czy będą upychać 2 chaptery w jeden odcinek, czy też rozciągać jeden chapter na dwa odcinki. Wszystko zależy od nich. Mają narazie limit ok. 70 chapterów. W ile go zużyją, tego nie wiadomo. Może uda im się jakoś wytrzymać z tym limitem. Mi się jednak zdaje, że fillery nie będą po porwaniu Orihime, bo to chyba niezbyt normalne ( dla Ichigo ) by czekał 40 odcinków walcząc z fikcyjnymi wrogami
Walki na pewno będą trwały dłużej niż w mandze, bo wiadomo... Najpierw gadka, potem walka, potem znowu gadka, i finałowe starcie. Zawsze tak jest, a przynajmniej w większości przypadków
Spoilery, ludzie ogarnijcie się ile można prosić...
Jest specjalny temat do tego...
Nie wchodzę już więcej tutaj, bo mnie biała gorączka ogarnia.
Dzięki wielkie...
Czy ktoś wie skąd ściągnąć mozna polskie translacje mangi bleach ! ?
Wczesniej sciagalem z http://www.animes.webd.pl/animesquare/ ale ta strona jest zablokowana
skonczylem na chapterze nr. 249
bede wdzieczny za info :*****
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
no tak, bleach jest naprawde dobry, jednak po tym co ostatrnio zobaczyłem czyli one piece, bleach jest na 2 miejscu.
jak dla mnie to nieporownywalne poziomy wg mnie one piece jest cianki... przeciwnie bleach
ja czytalem troche mangi one piece ... i to co zobaczylem wogole mi się niepodobało ... gumowe dziecko naprawde jest mało przekonywujące ... w dodatku pomysly,np ten pirat klaun ... czy jakas tam smieszna dama - nie wyrastajo ponad wiek dziecięcy ... a darcie wogole mialem z tego szermierza ... 3 miecze i 1 trzymal w zębach ^^ ... ale to moja ocena oczywiście i niepolecam tego :p
ja czytalem troche mangi one piece ... i to co zobaczylem wogole mi się niepodobało ... gumowe dziecko naprawde jest mało przekonywujące ... w dodatku pomysly,np ten pirat klaun ... czy jakas tam smieszna dama - nie wyrastajo ponad wiek dziecięcy ... a darcie wogole mialem z tego szermierza ... 3 miecze i 1 trzymal w zębach ^^ ... ale to moja ocena oczywiście i niepolecam tego :p
Jestem fanem tego anime i to jest tak samo jakbym ci powiedział, że w bleach jakies duchy w pluszowych miśkach :] to tak samo właśnie mówisz o one piece. Ale koniec to temat o bleach.
Więc powiem, że zapowiada się ciekawie wkońcu i będe czekał z niecierpliwością na nowe odcinki :]
jest już raw 110 odc:D już się nie moge doczekać nowych odc:D yupi:D
offtop: jako że parę osób uważa moje ulubione anime czyli one piece, nie mogę przejść obok tego nie robiąc nić:) da tych co uważają one piece za badziew polecam obejrzeć ten amv. Ten amv mnie skłonił do obejrzenia tego anime i nie żałuję tego:D koniec offtopa:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-01-11 15:41:00)
jutro sobie obejze suba już się nie moge doczekać LIke we all
ja tam wlączam rawka, wlaczam mange i oglądam:D teoretycznie powinno być to samo:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-01-11 15:57:04)
przemek mozesz podac linka do rawki ? o ile juz jest :p ...
co do one piece i tak mnie nieprzekonuje ... moze gdyby byla inna kreska :p ... cóż kazdy ma swoje zdanie :p
link do rawka
co do one piece i tak mnie nieprzekonuje ... moze gdyby byla inna kreska :p ... cóż kazdy ma swoje zdanie :p
wiesz, gdyby miało inną kreske, o anime straciłoby to coś, w czym jest lepsze od naruto i bleacha:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-01-11 16:28:56)
uuu coś jest opuźnienie buuuu
a tak z ciekawosci co sie stalo ze s^m juz 2 razy nie wydal rawka ?? ps czy bleach wychodzi w hdtv ( w rozdzialce okolo 720??) jak ktos wie to linka prosze
ok wlasnie przed chwila zauwazylem ze pojawil sie na sm ep 110
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-01-11 16:33:55)