Nie jesteś zalogowany.
Nie, to SMERFY!!
A muminki ? A pszczółka maja ?
to dla dzieci[kombinuje]
wlasnie muminki! co z tego ze pomysl z Finlandii, Tanoshii Moomin Ikka
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-01-08 00:08:27)
Aby to mieć, te starocie to trzeba się dużo naszukać, to co mnie interesuje to raczej cieżko zdobyć, ja raczej nie moge ściągnąc ale z chęcią się wymienie , tylko ze prawie nikt tego nie ma, a jak ktoś ma wszystko to nie zostawia gg ani meila;(
A Pojedynek Aniołów? , ciekawe że teraz te anime wydają się takie, eh... tandetnie rysowane, przyznam się że uważałem je za lepsze.
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-01-08 00:12:42)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Najlepiej wejĹÄ na http://www.anime.info.pl/ i sprawdziÄ co leciaĹo na TVP1
Mi sie wydaje Ĺźe wiluS'owi chodzi o Gatchamana (Wojna planet, Eskadra OrĹa)
[cytuj]Aby to mieć, te starocie to trzeba się dużo naszukać, to co mnie interesuje to raczej cieżko zdobyć, ja raczej nie moge ściągnąc ale z chęcią się wymienie , tylko ze prawie nikt tego nie ma, a jak ktoś ma wszystko to nie zostawia gg ani meila;([/quote]
Szkoda że nie wymieniłeś o jakie chodzi ci konkretnie anime. Ciekawe co tak trudno jest ci zdobyć?
Ostatnio edytowany przez hades 36 (2007-01-08 00:09:37)
Jak pisałem wcześniej ja mam Yattamana na wymianę. 89 odcinków na 3 DVD i są to tv-ripy z polonii. Wymienię się na jakieś inne anime. Ci co byiby chętni to niech piszą na PW.
...
z poloni przypominam sobie tygrysia maske ach pamietam jak o 7 rano sie wstawalo i ogladalo
Ostatnio edytowany przez skrzynia (2007-01-08 00:12:14)
Tygrysia maska,
maska zorro,
g. dajmos,
jezdcy srebnej szably,
hmm tego tytyułu nie pamiętam ale, chodziło cos w tej anime o aztekach zaginiony skarb azteów czy majów,
tak wiem nie które można zassać ale ja na to nie mam łącza niestety,
a i takie stare bajik amerykanskie jak:
G.I.Joe i transformers
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2007-01-08 00:13:19)
niedawno widzialam Daimosa na jakims kanale. Ale bylo to bardzo rano..
To była "Złote miasto. Droga do Eldorado" Czy jakoś podobnie
Bankaii: Tajemnicze Złote Miasta
Ja nigdy tego nie miałem(poloni1) ale pamiętam poszczegulne epy z kaset vhs :d jak miałem
Wasiu: dzieki za chiny nie mogłem sobie tytułu przypomnieć
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2007-01-08 00:15:50)
Jeździec Srebrnej Szabli był pierwszym anime jakie widziałem, zaraz jak na początku lat 90 zaczęły się pojawiać sieci kablowe to leciało na niemieckim kanale z kreskówkami... Pro7... RTL Kids??? jakoś tak były... oczywiście nic nie rozumiałem jako że były po niemiecku.
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-01-08 00:19:44)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Tajemnicze Złote Miasta
O właśnie dzieki za poprawę
Tygrysia maska,
maska zorro,
g. dajmos,
jezdcy srebnej szably,
hmm tego tytyułu nie pamiętam ale, chodziło cos w tej anime o aztekach zaginiony skarb azteów czy majów,
tak wiem nie które można zassać ale ja na to nie mam łącza niestety,a i takie stare bajik amerykanskie jak:
G.I.Joe i transformers
Słabo coś szukasz. Sam posiadam Daimosa, Zorro, Tygrysią (nie wytrzasnąłem ich z nieba). Te tytuły są dostępne do ściągnięcia i do wymiany (sam się wymieniałem[okej]). Co do Szabli to się zgodzę. Też nigdzie nie znalazłem ani nikogo kto by to posiadał (ale się nie poddaje)[szpan]
Jeździec Srebrnej Szabli był pierwszym anime jakie widziałem, zaraz jak na początku lat 90 zaczęły się pojawiać sieci kablowe to leciało na niemieckim kanale z kreskówkami... Pro7... RTL Kids??? jakoś tak były... oczywiście nic nie rozumiałem jako że były po angielsku.
U mnie pierwszym anime jakie ujrzałem (Pszczółki Maje i Muminki widziałem później ) był Yattodettaman zaraz po podłączeniu kablówki poszła polonia 1 przez przypadek jak typ zakładał i owe anime ujrzałem. Teraz mam wrażenie że to jakieś przeznaczenie .
ED:
[cytuj]a i takie stare bajik amerykanskie jak:
G.I.Joe i transformers
Transformers jest akurat japoński
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-01-08 00:21:45)
a kiedys hades nie miałeś :p, to się pewnie wymienimy