Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Odcinki 03-07 już zakolejkowane do ściagania w Winny. Myślę, że jakość przyzwoita, ale troche potrwa znim je ściągnę.
super
Ludzie z Kanjisub mnie naciskaja, wiec wrzucilem kolejne odcinki rawow TB2 na serwer. Jak wrzuce wszystkie, ktore mam, to zrobie tez torrenta odcinkow 03-07. Zapraszam wiec na strone APeopleRaw.
super
Jakoś nie mogę ściągnąć anie 3 epa anie 4. Nie może się porządnie połączyć, nie znajduje pliku na serwie :/:o[ostrzezenie]
Jakoś nie mogę ściągnąć anie 3 epa anie 4. Nie może się porządnie połączyć, nie znajduje pliku na serwie :/:o[ostrzezenie]
Co to znaczy "porządnie połączyć"? Pliki sa na serwerze. Jeśli masz problemy z ich pobraniem, to wina twojego łącza, tudzież twojego kompa, ktory moze miec poblokowane porty przez jakies programy typu Norton itp.
Ludzie z Kanjisub mnie naciskaja, wiec wrzucilem kolejne odcinki rawow TB2 na serwer. Jak wrzuce wszystkie, ktore mam, to zrobie tez torrenta odcinkow 03-07. Zapraszam wiec na strone APeopleRaw.
Nareszcie doczekałem się kolejnych epów. Dzięki świetna robota.
kiedy możemy spodziewać się tego torrenta ??
Torrent już jest, ale nie odcinków 03-08, a 03-09
Osoby, które wcześniej ściągnęły odcinki 03-08 z gigeshare, proszone są o pomoc w seedowaniu tej paczki (w międzyczasie będą ściągać odcinek 09, którego póki co nie ma na gige).
Ktoś coś wie nt. tłumaczeń do tej serii? Jedyna grupa, która robiła hardsub chyba już nie funkcjonuje
Ależ funkcjonuje. Wydali przecież już 3 odcinek. Fakt, na razie po włosku, ale pewnie za jakiś czas wydadzą wersję angielskojęzyczną.
Ależ funkcjonuje. Wydali przecież już 3 odcinek. Fakt, na razie po włosku, ale pewnie za jakiś czas wydadzą wersję angielskojęzyczną.
Masz rację. Spojrzałem na AniDB oraz ich oficjalną stronę, ale nic interesującego nie znalazłem. Powiadasz włoski sub - nie dzięki, poczekam . BTW coś im to kiepsko idzie... jeden odcinek/miesiąc
epek włoski już dawno się pokazał, więc angielski powinien być na dniach
ja się kiedyś ich pytałem na ich forum o drugiego epa ;d
Strony Poprzednia 1 2