Nie jesteś zalogowany.
zawsze jest opcja ze słuchu robić:P
a tak na serio, to trzeba będzie teraz trochę dłużej czekac na napisy, co będzie zarazem zwiększać apetyt:D
Albo czekać dłużej.... i dłużej.... i w końcu nikt angielskich subów nie zrobi, a co za tym idzie polskich też nie będzie:(.
Nie gadajcie ze to ma licencje... czyzby projekt 3A stalled po 12 epie? nie mozlwie... napewno znajdzie sie jakis angol co licencje oleje...
jest jeszcze grupa Animanda, która jak na razie nie porzuciła projektu nie wiem jak u nich z tł. ale zawsze coś po angielsku .
Troche glupia sprawa :/ A mialo byc tak pieknie... a tu taki wałek. Mam nadzieje, ze beda jakiekolwiek suby bo inaczej to "lypa" :/ A konczyc na 12 odc jest tez niezbyt zadowalajace.
Z trinity blood tez licencja byla niby, a mahou i conclave dokonczylo.
~Zatoichi czemu gigeshare? przecież z tego idzie z 20 kb/s... masakra...
Z torrentem byl problem... obiecal ze zrobi pozniej... kiedy? nie wiem
@FAiM: Mi idzie 80 kb/s, zresztą mam tam największy upload. Mozesz poczekac do niedzieli, bo wtedy bedzie znow chodzil tracker datorrents.com, z ktorego korzystam. No chyba, że znajdziesz jakis inny otwarty tracker.
Liczy się to, że jest. Należałoby raczej podziękować a nie mieć pretensje. U mnie idzie 15kb/s (gdzie na MU mam około 350 kb/s) i nie narzekam. W końcu musi się ściągnąć
Kicha z tą licencją :/ Pozostaje tylko czekać, aż Animanda wydadzą. Ale wszystko ma swoje plusy - sesja się zaczyna, remont mam, więc i tak nie miałabym tyle wolnego czasu na tłumaczenie Oczywiście jak tylko wydadzą i ściągnę, to postaram się jak najszybciej przetłumaczyć
No cóż Animanda również poległa...............
I co teraz ??????????????????????????
[cholera][cholera][cholera][cholera]
fajnie co8-D8-D8-D8-D8-D
gdzie masz napisane że poległa?
Mogę się założyć, że niedługo powstanie nowa grupa, która będzie kontynuować subowanie Death Note po angielsku. Kto przyjmuje zakład?
http://www.animesuki.com/group.php/551.html
Prosze [papatki][papatki][papatki][papatki][papatki]
Nom. Zatoichi, dobrze mówi nie sadze żeby jakaś grupa nie podjęła się tłumaczenia tak dobrego anime.
byakuya4 z tego co mi się wydaje, to animesuki nie udostępnia już zlicencjonowanych projektów:) na stronie Animady nie ma żadnej wzmianki o tym że porzucają projekt:)
przykro mi ale muszę Cię zasmucić:(
Animesuki jest bardzo solidne jeśli chodzi o baze danych!!!!!!
I jest bardzo szybko aktualizowane!!!! Może nawet Animanda jeszcze nic o tym nie wie[deprecha]....
SZOK[ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie]
sprawdźcie sobie niusa na www.death-notes.com
przecież napisałem, że animesuki nie udostępnia zlicencjonowanych anime, ale animadzie nie przekszkadza robić i gdzie indziej je umieszczać:)
jeśli zna ktoś francuski to może śmiało tłumaczyć, gdyż właśnie grupa GTO wydala francuskiego hardka...