Nie jesteś zalogowany.
Początkowo nie jarzyłem o co Ci chodziło z tym PA, ale przypomniałem sobie ze już na Hyperze leci;)
Hmm... tak czytam i zauwazylem ze brakuje tutaj Samurai 7, ktorzy leca na AXN Sci-Fi. Co prawda dobiega konca, ale...
na zwyklym AXN?? o jakiej godzinie??
Natanael napisał:Hmm... tak czytam i zauwazylem ze brakuje tutaj Samurai 7, ktorzy leca na AXN Sci-Fi. Co prawda dobiega konca, ale...
na zwyklym AXN?? o jakiej godzinie??
Nie na zwyklym tylko na Sci-Fi chyba o 18.30! Pewien nie jestem, bo ja ogladalem tylko dwa razy i to powtorki, ktore leca od 14.00 do 15.00.
Hmm... tak czytam i zauwazylem ze brakuje tutaj Samurai 7, ktorzy leca na AXN Sci-Fi. Co prawda dobiega konca, ale...
Ooo, juz to było w tym spisie, ale potem w programie na cyfrze juz sie nie pojawiał w ciągu 2 tygodni wiec go usunąłem. Poprawie wieczorkiem;)
Doszedł Steamboy na HBO, na hyperze SEL, odeszło na mtv gantz i gits 2nd gig.
Dlaczego nikt nie napisał że dziś rano będzie leciało "W Krainie Bogów"?
Dlaczego nikt nie napisał że dziś rano będzie leciało "W Krainie Bogów"?
1. Mogłeś ty napisać
2. Wczoraj był sylwek A wiec [jezor]
Poraz kolejny przekonalem sie, ze ogladanie anime z lektorem/dubbingiem innym niz japonski a zwlaszcza polskim to czysta profanacja
Lektor na japoński głos jak dla mnie może być w telewizji ale nie dubbing.
A ja ledwo co zmeczone po sylwestrowej libacji podnioslem powieki a tu wlasnie W Krainie Bogow leci, troche mi film zryl psyche ale przyjemnie sie ogladalo Na poczatku nie wiedzialem co to, ale wyglad postaci, kreska i kolorystyka od razu skojarzyla mi sie z Ruchomym Zamkiem Hauru, wiec bez problemu obczailem ze to W Krainie Bogow
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2007-01-01 14:24:14)
Bardzo przyjemny film.
Mnie jakoś zawsze mi pasowało jeśli coś wogóle leciało, to czy jest dubing japoński, angielski, polski, czy są napisy było sprawa drugorzędną.
od dziś na AXN Sci-fi leci od początku Samurai 7 w godzinach 0.00-1.00 ( po 2 odcinki lecą)i powtórki 14.00-15.00 i 19.00-20.00
A nie wie kots czasami kiedy leci na AXN sci-fi Sakura Wars i kiedy od początku?
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-01-03 17:08:16)
Dla wszystkich fanów "W Krainie Bogów", którym nie przeszkadza niemiecki dubbing:
-jutro, czyli w piątek o godzinie 20:15 na kanale Super RTL zostanie nadany "Das Schloss im Himmel" czyli "Laputa: Zamek w chmurach"
dzięki za tip
zdała by się mała aktualizacja , furuby i kimagure orange road juz nie ma na TVC INT , za to włanie leci chyba 3 epek comic party , oraz od poniedziałku do pištku puszczajš ranmę i powtórki orange road przed 19 .
Doszedł Steamboy na HBO, na hyperze SEL, odeszło na mtv gantz i gits 2nd gig.
od kiedy , właciwie to gits i gantz dzi powraca , znaczy się to w sumie się już kończš.
Ostatnio edytowany przez Atem (2007-01-14 22:36:26)
Po okresie gdy nie mialem mozliwosci siądnięcia w końcu porządnie przed kompem, nastała ta chwila - zaktualizowałem temat! Przepraszam za nie aktualizacje i dziekuje za info o filmach! Będe starał się częściej wchodzić aczkolwiek nie będzie to tak jak kiedyś. Piszcie newsy nadal![okej]
od kiedy , właściwie to gits i gantz dziś powraca , znaczy się to w sumie się już kończą.
hyhy, smiesznie napisane:)
pozdro
PS. DAIMOS leci na POLONI ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![yahoo]
GITS i Gantz najwyraźniej już się na MTV skończyły i teraz leci Wolfs rain , w czwartek na Vox maja lecieć 4 ostatnie odcinki Cowboua Bebopa (chyba , w gazecie wyczytałem) a na TVC internacional leci chyba coś nowego (tzn starego) ale nie mam pojęcia co bo dla mnie 10 to jeszcze jest NOC . Aha , mówiłem że na Tele 5 (niemieckim) codziennie lecą 2 ep One piece ?
Szykujcie się na niezły maratonik.
Jutro - Samurai Champloo - VOX - od 00:15 do 4:55[szpan]