Nie jesteś zalogowany.
Co tu się rozpisywać. Oto Polonez wykonany przez mojš szkołę, w którym i ja tańczyłem. Zgadnijcie, który przystojniak[hehe] to ja... ... Niestety film jest bez dwięku, ale możecie przecież sami włšczyć sobie Poloneza... hie hie
Polonez z mojej studniówki - dodałem dwięk
Umieszczajcie swoje filmiki ze studniówek:D
Powiem tylko, że bawiłem się za***icie przez całš studniówkę! Już sš plany, aby cała klasa nie zdała - i powtórka
P.S. Wiem, że teraz to wyglšda lipnie, ale jak będę miał DVD to umieszczę normalnš wersję - po prostu nie mogłem się powstrzymać
EDIT: Sprostowanie: film nagrał(pewnie cyfrówkš) kolo - pseudonim: request zajmujšcy się stronš mojej szkoły.
A że filmik był bez dwięku, to dodałem go dzi:)
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-14 03:02:25)
Nie no ludzie kochanie zaraz kurde[cenzura] bedziecie dawac filmiki z urodzin kota . Swoja drogą na waszym miejscu kamerzysta by oberwał porzadne wpier... za to ze tak ladnie krecił pod światło i kurde nic nie widać na poczatku.[zly]
Swoja droga fajna kobita ta ktora zaczyna poloneza
Ostatnio edytowany przez Rekid (2007-01-13 14:26:09)
Ja mam studniówę za dwa tygodnie i nie omieszkam wrzucić filmiku lub zdjęć. Póki co zgaduję który to Mistrz
"Skazany na zajebistość"
wieszja zatańczyłem znacznie lepiej (serio!), ale nie wrzucam zaraz filmików... OMG ;|
Swoja droga fajna kobita ta ktora zaczyna poloneza
i tu chyba masz rację
Naprawdę żal mi tych wszystkich, którzy nie mogli mieć zorganizowanej studniówki. Mam tutaj na myli te osoby, które nie bawiły się w tym "wielkopomnym" momencie w murach szkolnych. Dla mnie jest niewyobrażalne, by zabawę organizowanš w jaki domach weselnych, pałacykach, czy pubach nazywać STUDNIÓWKĽ. To jest więtokractwo. Ja miałem tę przyjemnoć bawienia się na PRAWDZIWEJ studniówce. Siedem klas po trzydzieci par rednio z każdej, no i nasze wspaniałe WINOGRONO pedagogiczne To to była studniówka. A to... Co to ma być. Spotkanie przy piffku grupy przyjaciół???
Nie zapomnę też tej atmosfery przygotowań na tę jednš jedynš noc. No, chyba że kto sobie fundnšł powtórkę z rozrywki. Chociaż nie wiem, czy z woja wypuszczajš na Studniówkę. Pamiętam każda klasa miała swój kšcik do udekorowania. Wszystko zrobiło się w stylu jaskini, że straż pożadna to przyjęła? Siatka maskujšca wypożyczona z koszar i do tego tony pognieconego papiero, troszeczkę farby. Owietlenie i w noc mieniło się to jak diabli. Pięnie było. A teraz. 250 zł i zabawa w pubie z gromadkš trzydziestu osób. Tam chyba więcej Ciała Pedagogicznego niż uczniów przychodzi
Nie no ludzie kochanie zaraz kurde[cenzura] bedziecie dawac filmiki z urodzin kota . Swoja drogš na waszym miejscu kamerzysta by oberwał porzadne wpier... za to ze tak ladnie krecił pod wiatło i kurde nic nie widać na poczatku.[zly]
Człowieku!!! TEN FILMIK JEST Z KOMÓRKI!!! Albo nagrany aparatem cyfrowym przez ktorego z uczniów lub rodziców.
Nie oburzaj się tak.[papa]
wieszja zatańczyłem znacznie lepiej (serio!), ale nie wrzucam zaraz filmików... OMG ;|
To wielka szkoda, bo chętnie bym obejrzał:-D
OMG niedługo pojawi się temat "twój pierwszy raz"...
Oj ~Freeman, już przesadzasz
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-13 16:28:36)
Moja studniówka byłą bardzo fajna
Moja studniówka byłą bardzo fajna
Moja też, tak się schlałem, że kilka godzin leżałem na ławce pod salą od informatyki
ja na swoją wziąłem tylko 0.5 bo nie chciałewm skończyć jak zawsze na klopie
Ale u was na studniówce chyba nikt nie grał w tysiąca jak u mnie
A potem tradycyjnie do szatni na małe co nieco i zabawa się dopiero rozkręciła
Dzieci, dzieci, dzieci...
O kurcze no czemu mi sie wydaje ze widze znajome osoby xD
Moja zaczyna się za niecałe 2h a ja nie moge iść bo jestem chory .
ach a Ja mam za 6 dnii
Współczuje Nevistus...
Dzieci, dzieci, dzieci...
true, true, true...
No ja mam za 3 tygodnie, oj będzie się dzialo
Nie będę dla was specjalnie ripował mojej DVD do tego cudownie zmontowanej przez profesjonalną grupę!
chociaż fragment może zrobię Ci co niewiedza który to ja będą zgadywać, ale to nie teraz
EDIT: kurde, nie doczytałem, że chodzi o 2007 XD
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-01-13 22:52:44)
suzaku napisał:Dzieci, dzieci, dzieci...
true, true, true...
I kto to mowi...?
Ja jeszcze musze troche poczekac na swoja studniowke.. czeka mnie niedlugo inna, klasowa impreza