Nie jesteś zalogowany.
Belraist napisał:co do one piece i tak mnie nieprzekonuje ... moze gdyby byla inna kreska :p ... cóż kazdy ma swoje zdanie :p
wiesz, gdyby miało inną kreske, o anime straciłoby to coś, w czym jest lepsze od naruto i bleacha:)
Akurat mi właśnie ta kreska się nie podoba i jak dla mnie jest dużo gorsza niż w Naruto i Bleachu.
Przemek3 napisał:Belraist napisał:co do one piece i tak mnie nieprzekonuje ... moze gdyby byla inna kreska :p ... cóż kazdy ma swoje zdanie :p
wiesz, gdyby miało inną kreske, o anime straciłoby to coś, w czym jest lepsze od naruto i bleacha:)
Akurat mi właśnie ta kreska się nie podoba i jak dla mnie jest dużo gorsza niż w Naruto i Bleachu.
gdyby miało inną kreske, to by było do dupy:P dobra koniec offtopa:P
O jejku! Tyle dobrych wiadomości na koniec dnia nyo~!
Nie dość że nie musiałem przeszukiwać całego tematu, żeby się dowiedzieć kiedy koniec wypełniaczy, to jeszcze się dowiedziałem, że to już już już ^^ Strasznie się cieszę bo ostatnie odcinki były potwornie nudne i chyba więcej się naprzesuwałem suwakiem Sub-edita niż zobaczyłem na ekranie :/ Tak to niestety jest z tymi fillerami, że albo są krótkie i nieciekawe albo są długi i wciągające tylko na początku :/
mi tam sie wszystkie odcinki podobały
Ostatnie odcinki nie były może jakieś tragiczne, ale to dzięki nim Bleach spadł u mnie o ładne parę miejsc jeżeli chodzi o moje ulubione serie. W odcinkach do 63 Bleach był u mnie na drugim miejscu zaraz po NGE, a teraz już został spokojnie przebity przez takie pozycje jak Fate/Stay Night, Shakugan no Shana, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Witch Hunter Robin czy Death Note. Mam nadzieję że autorzy przywrócą zarówno kreskę ze starych odcinków jak i stary soundtrack.
ciezko porownywac serie ktore sie juz zakonczyly m.in Shakugan no Shana, WHR do seri trwających np bleach, naruto.
wracając do tematu... zastanawiam sie nad sciąganiem rawow ale jakbym to robił to i tak pozniej musialbym sciągnac tlumaczenie od DB zeby obejrzec... natomiast nie chce mi sie czekac na polskie tlumaczenie... ciezki mam orzech do zgryzienia.
to prawda ciężko porównywać Bleacha do innych zakończonych 1-25 epów róznych anime zapewne zrobił by się jeszcze gorszy syf więc skupmy się tylko na Bleachu w tym wątku.
Nowy ending jest w 110 Epku
Już jest wersja DB do 110 odcinka
tutaj macie linka
http://yhbt.mine.nu/t/b110.torrent
Właściwy odcinek, czy podmieniony?
wlasciwy
oczywiście, że właściwy
Jest to co misie lubią najbardziej Hura
Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Przypominają mi się stare dobre czasy gdy na odcinek czekało się z pasją i 1 sec po skończeniu nowego już chciało się oglądać drugi. Yupii
zergadis0 - ocenianie anime po fillerach raczej mija się z celem.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-01-13 01:54:09)
Oglądać Bleacha bez czytania mangi... bezcenne. Dzięki temu nigdy nie wiesz co cię czeka w następnym epku.
ja oglądam teraz, żeby zobaczyć jak to wszystko wyglada w ruchu to co widziałem w mandze:D
ahh przeciągają odcinki... nie lubie tego, wg mnie moglo by sie w tym odcinku troche więcej wydażyć... za dużo zmarnowali czasu. pozatym przestaje wlasnie ogladac mange dopoki nie bedzie zadnych fillerow
taa, przeciągają a i tak zekranizowali 3 rozdziały mangi:/ gdyby trochę nei wydłużali, to by materiału mangi starczyło na góra 15 odc anime:/
Tylko niech nie robią w srodku akcji jakiś fillerow z tymi błotosensorami bo bedzie źle...
Zauważyliście że Tatsuki potrafi widzieć nie tylko jego odznakę, ale także Ichigo jako Shinigami, czy to by znaczyło że powiększy jego "drużynę".
[SPOJLER]
Nie, nie powiększy. Przynajmniej na razie, nic nie było o tym w mandze. Ona po prostu go widzi ;o
[/SPOJLER]