Nie jesteś zalogowany.
Chodziło raczej o suby pl;). Mam siodmy zmysl i potrafie to stwierdzic >.<
Shuffle! Memories- ep_1.rmvb[ 46,4 MB ] :http://www.mediafire.com/?5mmjgrnovmv
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-01-12 02:42:09)
Tłumaczy to ktoś?
Spoko, będzie tłumaczenie. O nic się nie martwcie.
Obys mowil prawde... w koncu projekt macie zarezerwowany od dluzszego czasu ;]. Oby tylko akcja sie rozwinela, bo recapy to niech se navel w dupe wsadzi, ot co... inaczej sie do nich sam przejade i zarzadam zekranizowania Really? really! xD
Może mi kto powiedzieć jak się majš jakociowo poszczególne wersje jakociowo?
# (アニメ) SHUFFLE! MEMORIES 第01話 「導入編」 (704x396 DivX611 120f ふ)​.avi
# [TriumphRaws]​_Shuffle!​_~Memories​_-​_01​_(TVS​_704x396​_x264)[D2AB4F66]​.avi
# [AniMa-RAW] SHUFFLE! MEMORIES - 01 (1280x720 DivX 6​.4​.0 CTC)​.avi
# [DA-RAW]​_SHUFFLE!​_MEMORIES​_Episode-01​_[CTC 23m59s 704x396 DivX640 120fps]​.avi
# [CP-Raws] SHUFFLE! MEMORIES 01(704x396 120fps)​.avi
Z tego co wiem wersja [AniMa-RAW] wypada najlepiej...
Ale wolę zapytać niż póniej mieć wštpliwoci...
Jak AniMa-RAW nie spieprzy (czyt. wyda do końca) to cišgaj od nich, bo jakoć jest naprawdę dobra
Obys mowil prawde... w koncu projekt macie zarezerwowany od dluzszego czasu ;]. Oby tylko akcja sie rozwinela, bo recapy to niech se navel w dupe wsadzi, ot co... inaczej sie do nich sam przejade i zarzadam zekranizowania Really? really! xD
Suby prawdopodobnie będš jutro, a jak Fisher da rade to może i dzisiaj wieczorem/nocš xD
Ja też chcę ekranizację Really? Really! XD
Ostatnio edytowany przez strusic (2007-01-15 02:59:49)
Znowu post jeden pod drugim... ale...
Aha.. I l33t wydało preview
Po pierwsze jest nowy opening!!! Jeli mnie uszy nie mylš to jest piewany przez Goto Yuko, czyli Kaede Ending także jest nowy! Tzn. dla mnie nie, bo jest to piosenka rozpoczynajšca 3 płytę dramy (tš o Kaede, wokal oczywicie Goto Yuko), którš bardzo dobrze znam . Chociaż video na endingu jest nowe (Możliwe, że dla każdej postaci będzie inne!).
A sam odcinek... Tak przewijajšc sobie... To to jest jakby to co było w pierwszej serii, bardziej rozwinięte i inaczej posklejane. Tak jakby opowiadało historię Kaede (przynajmniej ten odcinek i zapewne z 2-3 kolejne). Dla mnie nie jest to właciwa 2 seria, tylko po prostu miły podarunek dla fanów SHUFFLE! i Navela
Może i znasz ale z OP nie trafiłeś bo tak samo jak poprzednio śpiewa go YURIA co słuchać z daleka czyli serialowa Ama a piosenka to "Fateful Encounters". ED to oczywiście "innocence" i Hashimoto Miyuki.
Strusic: Ale sie wkopales brachu, buhahaha. Czasami manizm zawodzi xDDDDDDDDD. Ja już sie tak przejechalem z Higu xD.
Jeśli chodzi posklejane czesci z peirwszej serii to nic innego to nie jest jak HD-recap xD czyli po staremu... czyzby kolejena buzetowka? Navel cos ostatnio na psy schodzi jesli o anime chodzi. Po bardzo dobrym Shuffle! zaczeli opadac powoli na dno.
Może i znasz ale z OP nie trafiłe bo tak samo jak poprzednio piewa go YURIA co słuchać z daleka czyli serialowa Ama a piosenka to "Fateful Encounters". ED to oczywicie "innocence" i Hashimoto Miyuki.
Hidek ja się nie pomyliłem tylko ty W 1 odcinku OP i ED jest tak jak mówisz, ale w 2 jest inny I jest tak jak ja mówię. Głos Yurii zawsze poznam XD
Ostatnio edytowany przez strusic (2007-01-15 09:10:22)
Wiesz 2 epka jeszcze nie widziałem więc nie wiem
A gdzie polskie suby?
Nie ma xD
mDVD? ASS mialy byc... kurde, tak sie wlekliscie, ze myslalem ze je picujecie na cycus glancus? no co jest grane? xD
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-01-15 23:20:26)
Gdyby Ayako tłumaczyło to w sposób taki, że da się to poprawnie przełożyć na polski to byłoby szybciej
ASS zrobię nie bój się To dopiero wersja 1.0 XD
btw. Byłoby fajnie jakby jeszcze jakaś inna grupa się za to wzięła...
Ostatnio edytowany przez strusic (2007-01-15 23:24:41)
Uważamy epek od Ayako za trochę słaby release, parę wyrazów ma literówki, i zdania jakoś się czasami nie kleją jedno z drugim. Jeśli inna grupa wyda Memories na pewno poprawimy te napisy. Powodem zwlekania z wydaniem było wielokrotne poprawianie zdań oraz udoskonalanie ich.
Ostatnio edytowany przez Fisher (2007-01-15 23:38:23)