Nie jesteś zalogowany.
[ SPOILER]
B4RT3K ma racje, ten goĹÄ zwie siÄ Sai, na poczÄ
tku bÄdzie z nim trochÄ problemĂłw, i to tyle co siÄ jego tyczy
[END]
A co do tego trailer'a, to w 20 sek. to chyba nie jest Sakura :<, tylko jakaĹ zapowiadajÄ
ca.
mi tez sie tak wydaje, a tak w ogóle to skąd pewność ze to byla sakura
Jee.. musze sciagnac sobie nowy epek Naruto, bo jest w nim Gaara
No i to co pisalem kilka stron wczesniej ze zapychaczy koniec 15 lutego potwierdza ta strona tv.com musze powiedziec ze opis odcinka 220 kruciuski ale przyspieszyl mi puls
A jakby byl jeszcze jakis niedowiarek to jest link ze strony tv tokyo link
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-01-13 22:46:22)
odzcinek 216 zajefajny jeden z lepszych zapychaczy które oglądałem polecam bo warto oglądnąć
Naruto 216 napisy będš już niedługo tylko Hatake wróci ze ... hmm chyba sklepu:D. Dokona ostatecznych poprawek synchro i jazda!
Dzisiejsze tłumaczenie przeszło wiele dokładnych (mam nadzieję) poprawek, więc będzie takiej samej wysokiej klasy jak zwykle! (jak na fastsub:D). Timing także dostał kopa - jest o wiele bardziej dokładny ;].
Ale o tym przekonacie się już niedługo. Napisy trafiš jeszcze dzisiaj!
Epek fajny... Dziwnym trafem znalazłem kartę do neta i mam neta z mojego pc i sciągnołem:). Pozdrawiam(Aktualnie używam laptopa)
"Pa3cja" . W ogóle mnie nie interesuje twoje zdanie, a twoje posty unikam i przechodzę na nastpne. Chcę żebyś miała to na uwadze na przyszłość
"Pa3cja" . W ogóle mnie nie interesuje twoje zdanie, a twoje posty unikam i przechodzę na nastpne. Chcę żebyś miała to na uwadze na przyszłość
Eh Sansiro...
wreszcie w 220 Jariya wraca i będzie trening naruto:D to chyba juz bedzie naruto shippuden??
Epek fajny... Dziwnym trafem znalazłem kartę do neta i mam neta z mojego pc i scišgnołem:). Pozdrawiam(Aktualnie używam laptopa)
"Pa3cja" . W ogóle mnie nie interesuje twoje zdanie, a twoje posty unikam i przechodzę na nastpne. Chcę żeby miała to na uwadze na przyszłoć
jeaa.. Czyli moge cie np. jezdzic i wyzywac, a ty nie zwrocisz na to uwagi!
:):) Ale bede miala zabawe :]
EDIT:
Hatake, jestesmy glupi
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-01-14 01:09:08)
pa3cja - o tym samym pomylałem xD
Dobra ludu. Napisy sš już! Jak zwykle dodam: nie rzucać się jak poganie! xD
Druga sprawa, tłumaczenie od DB, było tak skopane, że to niepojęte wręcz jest.
Nie zdziwcie się, jeli niektóre pojedyńcze kwestie nie będš się zgadzać tłumaczeniem z angielskim tłumaczeniem, ale były one tłumaczone z japońskiego. Chodzi mi tu o krótkie, proste kwestie.
Hatake myśl tak jak ona to daleko zajdziesz(sarkazm). Dzięki za napisy... A o tłumaczenie się nie martw jest spoko... Pozdrawiam;)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-14 00:48:30)
pa3cja - o tym samym pomylałem xD
Druga sprawa, tłumaczenie od DB, było tak skopane, że to niepojęte wręcz jest.
Nie zdziwcie się, jeli niektóre pojedyńcze kwestie nie będš się zgadzać tłumaczeniem z angielskim tłumaczeniem, ale były one tłumaczone z japońskiego. Chodzi mi tu o krótkie, proste kwestie.
To prawda. Angielski hardsub do kitu - ciężko się to czytało (za szybko znikajšcy tekst i mało spójny)... większoć dialogów sam sobie dopowiadałem
. Dlatego też skuszę się na Twoje tłumaczenie.
PS. Sansiro czyżby się rozmylił nad poprzednim wpisem i go całkowicie zmienił? Ciekawe dlaczego?
A widzicie jednak doczekaliśmy się końca fillerów, trochę szkoda że także końca serii.
jeszcze 4 tygodnie zanim będzie nowe seria czemu tak długo
Nawet w dialogach bohaterów są wyraźne nawiązania do pościgu za Souske. Więc to może być godne zakończenie fillerów.
Obecnie która z grup wydaje Naruto w najlepszej jakości?
To może znajdę trochę czasu i obejrzę serie jeszcze raz, ale bez zapychaczy.
Nawet w dialogach bohaterów są wyraźne nawiązania do pościgu za Souske. Więc to może być godne zakończenie fillerów.
Obecnie która z grup wydaje Naruto w najlepszej jakości?
To może znajdę trochę czasu i obejrzę serie jeszcze raz, ale bez zapychaczy.
1. Sasuke
2. l33t-raws
Niech wreszcie skończą te filery ,bo ja już nawet od jakiegoś czasu naruciaka nie oglądam. Normalnie ile można czekać na powrót do fabuły?