Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Ja akurat na Saikano ani łzy nie uroniłam. Oglądając ostatnie odcinki pragnęłam by się jak najszybciej skończyły, bo prawie zasnęłam. Na początku anime zapowiadało się naprawdę ciekawie i z przejemnością oglądałam, w przeciwieństwie do zakończenia.
Ostatnio edytowany przez Yuny (2006-12-18 13:46:56)
to zdaje sie byc reakcja niezrozumienia wybacz ale chyba nie zrozumialas tego zakonczenia... tam nie ma nic doslownego, wszystko jest metaforą... naprawde genialnie psychologiczne anime... no i to mi naprawde sprawilo duzo radosci ogladanie saikano dlatego ze ja lubie dramaty.
Zakonczenie bylo najgorsze zacznie cięższe od reszty i trzeba bylo niekiedy sie zastanowic zeby zrozumiec sens slow...
Ale polecam Bleacha i Onegai Teacher... to jedne z moich ulubionych, Witch hunter robin tez bardzo mi sie podobal ale zakonczenie jest denerwujące.
Ah! my goddess tez jest dosc fajne lekkie przyjemne ale tez nie płytkie i nudne. Czasem zdarza mi sie łze uronic jak sie za bardzo wczuje w bohatera
Tsubasa Chronicles 1 i 2 sezon hmm nizgorsze shuffle i yumeria;]
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
warto obejzec: full metal panic, kiddy grade, blue gender, appleseed, noir - sensacje z happy end`em
bastard, nadesico, maburacho, grenadier, vandread 1 i 2 stage - konedie
crest of the stars i banner of the stars I i II - obyczajowe
unikalbym green green`a bo heppy end jest bardzo dyskusyjny
w sensacjach jest troszke krwi
zapomnialem[cholera] stellvia of the univers[okej][respekt]
Ostatnio edytowany przez camel (2006-12-23 05:47:02)
dobra więc; Full Metal Panic (tak jak wyżej )no oczywiscie wszystkie serie a zwłaszcza fumoffu ,
Shaman King , Mai HiME jest happy ending ;] chociaż przez chwile moze sie zdawac że nie , full metal alchemist jest super ,ale no nie wiem czy jest aż taki znowu bardzo happy ending. hmm co tu jeszcze było hmm Dragon Blade (film) tzn film,ale anime heh. Great Teacher Onizuka ;] ,Ah! My Goddess (zdaje mi sie bo nie widzialam jeszcze całego) ,Hack Roots to fajne anime ,ale co do zakonczenia to tez nie wiem jeszcze jakie bedzie.
widziałem jak dotąd niewiele anime.Ale z tych które niebyły komediami (jak furuba czy mahou tsukai tai) to jedyne z pozytywnym zakonczeniem (ale takim że naprawdę WSZYSTKO) się dobrze kończył był RahXephon
PS: taaaaaaki spoiler chyba
pokemony, muminki , smerfy tu bylo dramatycznie ale happy end:d
Pszczólka Maja, chociaz jak sobie pomysle o Tekli, to do dzis mocze łóżko
full metal alchemist jest super ,ale no nie wiem czy jest aż taki znowu bardzo happy ending.
Jeżeli brać pod uwagę kinówke, to jest happy end, bo bracia sie wkońcu znaleźli i na dodatek cali (no tylko Ed tak bez reki i nogi, ale to można pominąc i uznac, ze skończyło się happy )
ja z mojej strony mogę polecić Kareshi Kanojo no Jiju (Kare Kano), Suzuka, Great Teacher Onizuka, Hachimitsu to Clover,:) Tokimeki Memorial - lecz się jeszcze nie skończyło, Tonagura - prawie koniec:P
nie piszcie jakie anime kończy sie happyendem a jakie nie bo teraz wiem czego się spodziewać i w ten sposób psujecie całą przyjemność z oglądania
możecie pisać które polecacie ale nie z jakiego powodu
Strony Poprzednia 1 2 3 4