Nie jesteś zalogowany.
Ĺciągnąłem właśnie odcinek grupy Death God Fansubs i uważam, że jest najlepszy jeżli chodzi o jakość obrazu:)
[DG]​_Death​_Note​_EP13​_[9EB29013].​avi
Ostatnio edytowany przez shinnek (2007-01-16 10:49:12)
cišgnšłem włanie odcinek grupy Death God Fansubs i uważam, że jest najlepszy jeżli chodzi o jakoć obrazu:)
[DG]​_Death​_Note​_EP13​_[9EB29013].​avi
Obraz obrazem, ale tu chodzi o jakoć hardka. Synchro pod dane wydanie to póniej nie problem.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
jest juz Death Note ep14 RAW
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-01-17 08:16:06)
a na mułku jest DEATH NOTE 14(WMV9 704x396 120fps).avi ( 254,54MB)
----->ed2k://|file|DEATH%20NOTE%2014.avi|266909696|44F2F67749AFF869A3E52A8F1B954EAB|/<-----
Ostatnio edytowany przez kukivictory (2007-01-17 13:38:43)
Czyli wkrótce będzie subik ;]
Speed suby juz sa...
[WB] Death Note ep14
ściągam :]
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-01-17 15:07:47)
odcinek 14 całkiem niezły... a zapowiedz 15 jeszcze lepsza
猫が大好き!!!
jest już (anfs)Death Note 14
który jest lepszej jakości anfs czy wb?
Niech mi ktoś powie ( bo jakoś ciężko wywnioskować), która grupa ma najlepszy hardsub???
Mógłbym sam próbować ale mam NEO ( i już samo za siebie mówi )
Według mnie Animanda, ale trza troche dłużej czekać;)
~Mr_Gregor można będzie zerwać umowe w lutym bez "konsekfencji" i kar jak wejdzie nowy regulamin i cennik. Ja tak robie i przechodze do neti:)
Eeeej, nie! Zrywać musisz PRZED 15 lutym! Bo po 15 lutym będzie po ptakach.
I zrywając musisz zaznaczyć że to z okazji braku akceptacji nowego regulaminu, bo inaczej mogą ci przysolić 30 dniowy okres wypowiedzenia i karę za zerwanie.
Eeeej, nie! Zrywać musisz PRZED 15 lutym! Bo po 15 lutym będzie po ptakach.
I zrywając musisz zaznaczyć że to z okazji braku akceptacji nowego regulaminu, bo inaczej mogą ci przysolić 30 dniowy okres wypowiedzenia i karę za zerwanie.
No właśnie o to mi chodziło;)
Według mnie Animanda, ale trza troche dłużej czekać;)
Dzięki za info. Zaraz sobie ciagne 13 ep
BTW
~Mr_Gregor można będzie zerwać umowe w lutym bez "konsekfencji" i kar jak wejdzie nowy regulamin i cennik. Ja tak robie i przechodze do neti:)
U mnie to raczej nie pójdzie :/ bo mieszkam na "za dupiu" a znajšc życie to oprócz TP,sy to nic innego nie będzie się dało założyć :/
U mnie to raczej nie pójdzie :/ bo mieszkam na "za dupiu" a znając życie to oprócz TP,sy to nic innego nie będzie się dało założyć :/
No ale netia korzysta z kabli TPsy;)
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2007-01-17 23:29:46)
Taaa, ale udostępnia net tylko w kilku numerach kierunkowych. Ja mam szczęście (0 22 ;] ).
[/offtop]
Mam pytanie bedzie ktos moze niedlugo dodawal napisy do odcinka 14?