Nie jesteś zalogowany.
zauważ, że Tatsuki od dawna widzi duchy;)
Jeśli widzi jego odznake, to chyba logiczne, że i będzie widziała jego. Odznaka jest stworzona z energii duchowej, wniosek sam się nasuwa.
Tatsuki widzi duchy od początkowych odcinków ( patrz. walka Orihime z Pustym, gdzie to Orihime uaktywnia swe moce ), co prawda niezbyt wyraźnie, ale widzi, była w stanie zaatakować tego pustego nawet ( chyba ).
Tatsuki widzi duchy od poczštkowych odcinków ( patrz. walka Orihime z Pustym, gdzie to Orihime uaktywnia swe moce ), co prawda niezbyt wyranie, ale widzi, była w stanie zaatakować tego pustego nawet ( chyba ).
Dla mnie te epki były tak dawno że zapomniałem o nie których mniej ważnych rzeczach.
Co mi się wydaje że "wykrywacze" baunto polegnš w walce...
hehe takich rzeczy się nie zapomina lol
Mam pytanie w dalszej częsci Bleacha bedzie jeszce Zaraki i ta rozowa dzieweczka walczyc??
tomir spoiler dla ciebie
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
zapomnij o zarakim i rozowej moze w dalszych czesciach, (rozowa narazie obmysla plany)
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Hehehe
Pisanie SPOILER [...] SPOILER działa jak płachta na byka... nie ma bata żeby nie przeczytać co pisze między takim textem o____O
Buuu... a ja miałem nadzieję, że w końcu zobacze na co stać różową dziewczynkę Ech, co to się dzieje, że człowiek znowu zaczyna wyczekiwać kolejnego epka Bleach na stronce DB :] Po tylu tygodniach... ach, coś pięknego.
No Zarakiego nie bedzie przez jakis czas, ale moge powiedziec, ze pojawi sie bardzo ciekawa postac.
dajcie spokój z tymi spojlerami
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-01-16 03:34:08)
To jest taki ogolny spoiler, zeby narobic smaku. Jedynie co sie dowiedzieliscie, to ze bedzie ciekawa postac. ^^
Za tak bezczelne popsucie komuś frajdy z oglądania, powinni karać banem na forum albo nawet karą śmierci!
eee tam mi to nie przeszkadza ze ktos spoileruje tak czy siak sie kiedys tego dowiem
Już jest nowy odcinek w wersji DB więc ściągajcie
Bleach 111
yuppiii
W mordę za krótkie te epki, ciekawi mnie ta postać która pojawi się w następnym epku.
Kto by pomyślał że ojcowie Ichigo i Ishidy są tak potężni.
Spoiler
Będzie od groma fainych postaci i na pewno będą bardzo silne.
Spoiler
Ludzie czy wy to nazywacie spoilerem?
PS. Wariacik to co ty napisałeś to jest właśnie tzw Spoiler!
moze dociagne do tego czasu jak dasz korektora D:
Odcinek 111 i w pewnym momencie szok Ci którzy oglądali wiedzą o co chodzi.
Choć te pluszaki z bounto to mogli by usunać tylko psują zabawę. Ale jest fajowo