Nie jesteś zalogowany.
widziesliscie ile sedow jzu jest :d i jnzu mi sie sciagnoł :d
Dobry.Ten odcinek mnie rozwalił totalnie,dlaczego trzeba bylo tak długo czekac na tak mocarne motywy???Mój Boże!!Nie moge sie juz doczekac nastepnego epka.Pzdr. 4 all
Walic korekte dajcie krzywe napisy
Genialny epek jak tu teraz tydzień wyczekać za kolejnym^^
Tylko te głupie wykrywacze bounto... czemu one jeszcze nie zeszły z anime? Mogły przeciez sobie zostać w soul ociety i byłby spokoj ale one nie, musialy się wcisnąć do kolejnej serii( a raczej ktoś je tam wcisnal)
Uuuu, właśnie obglądnąłem... strasznie wciągający Ojciec ichigo był kiedyś kapitanem? o_O; ma taki płaszczyk i cośtam napomniał o kapitańskiej klasie... jejku... i pomyśleć że teraz trzeba czekać kolejny tydzień T-T
gdzie sa napisy!!!! gdzie sa napisy!!! gdzie sa napisy!!! my chemy napisy !!!! my chemy napisy!!! :DDDD
mam nadziej ze arry sie nei obrazi za to
gdzie sa napisy!!!! gdzie sa napisy!!! gdzie sa napisy!!! my chemy napisy !!!! my chemy napisy!!! :DDDD
będą dzisiaj będą dzisiaj, robię korektę już!
BeAsTMaStEr napisał:gdzie sa napisy!!!! gdzie sa napisy!!! gdzie sa napisy!!! my chemy napisy !!!! my chemy napisy!!! :DDDD
będą dzisiaj będą dzisiaj, robię korektę już!
no to super, no to super, nie mogę się doczekać już...:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-01-18 20:55:32)
to szybko szybko bo juz bym sobie obejrzał ;d
O lol xD Niezły motyw z ojcem ichigo. ^^ Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka
ja tam nie bylem zaskoczony ale szczerze przyznam ze wolalbym jakby te kukielki zniknely z ani... nie pasują mi strasznie.
a ojciec jest na poziomie kapitana to widac ze ma płaszczyk pewnie byl kiedys kapitanem - to nie jest spoiler bo w mandze nie bylo nic o tym powiedziane. w kazdym razie zdają sie byc sobie przynajmniej rowni, ichigo i isshin...
Ciekawe czy napisy beda jeszcze dzis
to niech mi ktos wytlumaczy dlaczego ojciec ichigo nie zareagowal na poczatku anime jak ichigo i rukia walczyli z pustym ( wtedy kiedy stal sie shinigami ??) przeciez pusty takm prawie udusil lub zlamal kark jego corce ??
i nie gadac ze chcial sprawdzic czy ichigo se poradzi no bo niby skad mogl wiedziec ze ichigo uzyska moce shinigami od rukii ?? bo to wyglada tak jakby autor mangi pozniej wymyslil i zrobil ojca tez shinigami
myślisz, że ojciec nie zdawał sobie sprawy, jaką siłe posiada jego pierworodny?:)
ojciec wyczuł jego reiatsu
u was tez tak wieje?[brakslow]
ludzie! To NIE jest pładszczyk! Isshin ma NARAMIENNIK a do płaszcza kapitana ma sie to nijak!
Jedynie z jego słów można wywnioskować, ze jest kapitanem, ale je skomentuje wtedy, gdy juz wydam napisy, na razie są w fazie korekty Quithe, jak Quithe zakończy działo, to dam napiski na ANSI. Cierpliwości!
To raczej oczywiste Że albo był/jest kapitanem albo ma poziom kapitana ? W każdym razie wzór na naramienniku/płaszczu jest identyczny więc można to jak najbardziej z kapitanem porównać ^^ Pozatym ładnie gościa pociął. Widać że ma koleś krzepę xD
jak wyczul przeciez ichigo nie mogl sam uzyskac mocy bo przeciez ile sie musial nameczyc aby je uzyskac jako wlasne u kapelusznika no i skad by wiedzial ze rukia zdecyduje sie mu je przekazac ??? mi cos tu nie gra
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-01-18 22:52:05)