Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam taki mały problem, otóż nie mogę wejść na stronę główną, zamiast niej wyswietla mi się tski tekst
<?
[...]
$silnik = "../silnik";
[...]
?>
Weszłam więc na historię i stamtąd przeszłam do innego działu i wyświetla się normalnie, tyle że nadal nie mogę wejść na stronę główną. Jakoś nie widzi mi się za każdym razem kombinowanie z historią, cóż, lenistwo, no ale... czy ktos mi pomoże?
Zastanawiam się, może to dlatego, że wczoraj jak kończyłam to nie wylogowałam się, tylko wyłączyłam okno, ale wczesniej tak się nie działo i tego... nie wiem, co robić.
tez mialem taki problem (uzywam firefoxa 1.0.6), w IE bylo ok ale nie moglem sie zalogowac Pomoglo wpisanie http://animesub.info zamiast www.animesub.info dziwna sprawa...
A mi działało , Opera się wie:)
U mnie wręcz odwrotnie, używałem adresu animesub.info i miałem ten sam problem (dzisiaj rano) ale po wpisaniu www.animesub.info jest dobrze. Uzywam Firefoxa 1.0.4.
Hmmm to dziwne, w IE jak teraz sprawdzalam działało normalnie i mogłam się zalogować.... A wcześniej tak nie było. Dziwne.... znowu nie działa.... Raz wchodzi normalnie, a raz wyskakują napisy...
W Firefoxie ciągle napisy, bez wzgledu na www na początku czy też jego brak
U mnie tak samo bylo (FF) ale wystarczylo wcisnac Ctrl+F5 i wsio wrocilo do normy.
Rano wystąpił błąd serwera. Obsługa techniczna szybko się nim zajęła. Jeżeli komuś pojawiają się jeszcze jakieś dziwne formatowania, to proszę odświeżyć stronę F5 lub Ctrl + R.
Strony 1