Nie jesteś zalogowany.
Info wycięte z oficjalnej strony Ecchiconu
Kiedy: 17-18 Luty 2007
Gdzie: LXXV LO im. Jana III Sobieskiego, ul. Czerniakowska 128, Warszawa
Od: 11.00 w sobotę
Do: 18.00 w niedzielę
Cena:
- jeden dzień: 15zł
- dwa dni: 20zł
Konwencja: Ecchi Walentynki
Zniżki: jeszcze nie ustalone
Ograniczenia: Konwent jest przeznaczony dla osób od lat 15-stu. Uczestnicy poniżej 18 roku życia mogą pozostać na noc tylko za okazaniem pisemnej zgody rodziców.
I standardowe pytanie: wybiera się ktoś?? Może ktoś z okolic Głogowa (raczej nie mam co liczyć)?? Ja jeszcze nie wiem dokładnie, ale jeśli trochę ludzi z forum pojedzie to pewnie też wyskoczę
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-02-02 18:17:53)
"Skazany na zajebistość"
A czy w akademikach można w lutym wynająć pokój przez osoby z zewnątrz. Tak jak to ma miejsce w okresie wakacyjnym?
To jest najtańsza forma noclegowania w porządnym miejscu.
Macie jakies zdjecia z pierwszego ecchiconu? Albo jakies linki do galerii? Ogolnei fajan sprawa taki konwencik w takim stylu.
EDIT: Juz nie potrzebne
Ostatnio edytowany przez KAT (2007-01-18 22:01:00)
Byłem na pierwszej edycji na drugą też wpadnę.
Czemu Warszawa? Czemu w czasie sesji?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Czemu Warszawa? Czemu w czasie sesji?
Do kła dnie (co do 1 i 2) :( bo ja mam zamiar w tym roku się wybrać na jakiś konwent ale ten raczej odpada
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-01-19 21:46:56)
ja już mam po sesji:P poza tym "nocleg" w wawce też mam:] tylko "nocleg" jeszcze o tym nie wie:P
Słyszałem że ubiegłoroczny Ecchicon wypadł przeciętnie , i Kurde warszawa kicha, miasto brzydkie jak cholera a niby stolica : /
Ktoś z poznania sie by wybrał?? bo samemu jakoś tak nie bałdzo:)szkoda ze bede musial skołować pisemna zgode:( Cholera 2 nie robi az takiej roznicy;(
Słyszałem że ubiegłoroczny Ecchicon wypadł przeciętnie , i Kurde warszawa kicha, miasto brzydkie jak cholera a niby stolica : /
brzydkie nie jest zwłaszcza nocą, no ale przy Wiśle zdziebko śmierdzi:P
Pal szesć że brzydkie (nie zwracałem na to uwagi gdy ostatnio byłem) i że śmierdzi (to zdarza się wszędzie) chodzi o to że trzeba mieć 60 zł na bilet w tą i z powrotem i że 5h dojazd tam zajmuje plus szukanie adresu... zakładając ze znalazł bym nocleg. Gdyby to było w Pipidówie Dolnej to bym pojechał... pod warunkiem że byłoby to w promieniu 30 km od Szczecina
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
kasa mały problem ale dochodzą sprawy...ublagania(troche oldschool'owych)starszych dojazd też problem...
Ja tak na 90% będę.
Ja na pierwszej edycji zapłaciłem 44zł za dojazd do Warszawy no a potem 50zł za TAXI za dojazd na konwent
Jakby ktoś z poznania lub okolic jechał to może bym sie zabrał;Pchociarz w sumie moze pojade sam...nie wiem zaczne przekonywac rodziców i potem sie zobaczy:)
JEśli chcecie możemy się jakoś zgadać ma dworcu centralnym w Warszawie a potem gupą na konwent:)
a nie bedziemy wyglądać jakbyśmy szli na meczyk jakiś xD dla mnie bomba;)
Btw ktoś z obecnych zna sie na przekonywaniu opiekunów?? moglby zapodac jakies ciekawe argumenty??
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-19 22:56:13)
Ja na pierwszej edycji zapłaciłem 44zł za dojazd do Warszawy no a potem 50zł za TAXI za dojazd na konwent
No toś się przejechał, bo 1 konwent odbywał się rzut beretem od stadionu Legii, a każdy warszawiak wie gdzie jest Legia i Torwar i jak tam dojechać komunikacją miejska.
PS: Z pierwszego konwentu ludzie mieli jeden przystanek autobusowy do... ambasady Japonii.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2007-01-19 23:06:05)
Gdzie: ZSEiL "Zajączek" przy ul. gen. Zajączka 7, Warszawa
To może ktoś z wawy napisze jak tanio tam dojechac??
(i drugi raz zgłosze sie z prosba o jakies dobre argumenty przeciwko ultranadopekuńczym opiekunom)
A tak by the way...to jest tam organizowany nocleg nie?? czy na wszelki wypadek zaczac szukac??
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-20 01:01:29)
Jak pojedziecie, to zrobice zdjecia z cosplay ecchi