Nie jesteś zalogowany.
Śmierdzi niedorobieniem lol Hahaha
Edit:
Ale wiecie zawsze może się okazać, że np. moce ojca Ichigo były zablokowane albo cokolwiek innego...
Pozatym jakby nie było to motyw mi się podoba Pomijając to wszystko to najbardziej czekam na minę ichigo jak się o tym dowie (coś w tym stylu: ===> )
Ostatnio edytowany przez vegael (2007-01-18 22:57:33)
Ej a mi sie wydaje że to jest płaszczyk tylko z poobcinanymi rękawami i zarzucony w taki specyficzny sposób...
wy tam o serialu a ja psychicznie niemoge wytrzymac do filmu jak wyjdzie
albo go nie było w pobliżu lol może był w soul society who knows albo siedział u kapelusznika i żłopał sake
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-01-18 23:27:42)
Nie wiem o co wam chodzi z tym niedopracowaniem, przecież jest dokładnie w pierwszym epku powiedziane ze ojciec poszedł na spotkanie i nie będzie go dziś w nocy.
W sumie to mnie ciekawia tylko 2 sprawy:
1. Jakie Bankai ma Isshin
2. Co zrobi Ishida
a mnie ciekawi jedno jak ichigo stal sie vizardem ( czy jak to sie pisze ) czy ktos to wszystko zaplanowal i mu pomogl czy samo tak wyszlo , no i jeszcze chodzi o stwierdzenie hollowa ze ichigo jest shiniami czystej krwi ( przeciez jego matka nie byla chyba shinigami ) no i ile lat ma ojciec i jak udalomu sie dostac zgode na opuszczenie soul society przecuez shinigami nie moga przebywac w swiecie ludzi ( np rukia ) zeby na niego nie wplywaly ?? chyba ze on uciekla razem z kapelusznikiem i yourichi ?? prosze o odpowiec jesli cos jest w mandze to oznaczyc jako spoiler i pisac:)
a jak Shihouin Yoruichi ona bez pozwolenia jest na ziemi,oraz uruchara hymm ??
normalnie co im zrobia jak sa kapitanami zniszczyli by pol ziemi w walce
a on niejest przeciez vizardem bo pusty nie przejoł całkowitej kontroli nadnim chyba jak dobrze rozumie o co chodzi
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2007-01-19 00:30:07)
ta moc Vizarda dostał chyba wtedy jak Urahara pomogl mu odzyskac moc shinigami ( to byl gdzies 20ep~~) i wtedy ichigo sie zmienil na jakis czas w hollowa ... i od tego czasu towarzyszyła mu maska hollowa
Hej... ja tłumaczyłem ten ep i na pauzie ma sie naprawdę dużo czasu, by sie temu przyjrzeć. To jest naramiennik i nie ma wątpliwości.
Naramiennik to ten płaszcz tylko przytrzymuje.... to widać nawet bez pauzowania...
Ostatnio edytowany przez Myphos (2007-01-19 00:37:18)
tez się zgadzam, wyraźnie widać jak idzie... wtedy kamera jest troszkę niżej i widać że to płaszcz kapitański a naramiennik go tylko trzyma...
Czyli rozumiem, że w mandze nie było tego motywu z ojcem ichigo? BO jak dla mnie to to jest takie trochę przegięte...
Ostatnio edytowany przez Rafcik_PL (2007-01-19 15:48:11)
Dlamnie to w sam raz przynajmniej wiadomo ze ogromna energia glownego bohatera nie wziela sie z powietrza. A pozatym niemam nic przeciwko kolejnej silnej osobie zwlaszcza shinigami a w mandze pewnie bedzie musialo sie pojawic bo to dosc istotny szczegol ;P
Dobry epek:D To ze ojciec ichigo jest shinigami i do tego tak silnym to mnie mocno zaskoczylo ciekawe jak sie dalej sprawy potocza i co zrobi Ishida:D
Rafcik, jest w mandze, tylko nie ma tam motywu z tym głupim trio:)
Mangowe tłumaczenie co i jak z ojcem Ichigo:
W mandze widać że ma na sobie strzępy płaszcza kapitańskiego. Potem w rozmowie z ojcem Ishidy mówi 'My power suddenly came back.' (Moja moc nagle wróciła) czy coś takiego. Akcja z nim w mandze się nie rozwinęła, ale ja osobiście podejrzewam że zakochał się śmiertelniczce i wybrał życie na ziemi, a co za tym idzie zapieczętowano jego moc. W związku z ostatnimi wariacjami z równowagą swiatów itp. itd. i jeszcze parę innych naciąganych wyjaśnień - moc wróciła.
A Ichigo skądś musiał mieć te moce, nie? :>
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-01-19 16:23:09)
ja tam lubie to Trio , ale nie lubilem bounto :<