Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
ostatnio mialem problem z hagrywarka dvd, ktora nie chce mi czytac filmow dvd, wiec ktos mi poradzil zeby odinstalowac kodeki i zainstalowac ffdshow. No ale jak teraz ogladam anime to wydaje mi sie ze jest cos nie tak z dzwiekiem. Wydaje sie ze mam najnowsza wersje kodeka, czy ktos moglby mi poradzic jak pozadnie ustawic tego kodeka??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
"wydaje mi sie ze jest cos nie tak z dzwiekiem", sprecyzuj. BTW, jeśli dźwięk w anime tak jakby ci ‘charczał' lub był za głośno to upewnij się że w Volume wyłączyłeś Normalize (to do podbicia dźwięku 5.1 na np: głośnikach 2.1 )
Imperare sibi maximum est imperium
hmm sprecyzowac? jesli powiem ze w niektorych momentach dzwiek wydaje mi sie nieco matowy i troche twardy, to nikomu nic to pewnie nie powie. Zastanawiam sie czy nie dzieje sie np. cos takiego ze ffdshow zle dekoduje dziwiek i stad te problemy?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Hu'h, jeśli wszystko zawiedzie - od instaluj FFD, wywal wszystkie pliki/wpisy konfiguracyjne i zainstaluj na nowo, z domyślnymi ustawieniami, ew. przeczytaj instrukcję, wyłącz/włącz equalizer
Imperare sibi maximum est imperium
sie zdenerwowalem, przy ogladaniu "Trinity Blood 05" i odinstalowalem ffdshow, i cos mi sie wydaje ze teraz juz jest dobrze no, ale sprawdze to jeszcze na innych seriach
Strony 1