Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Oglądam odcinki robione przez AnimeOne w formacie *.rmvb wraz z napisami w formacie TMPlayer(można je otworzyć w AllPlayer). Ale nieraz pojawia się problem bo zamiast napisów w formacie TMPlayer są w microDVD.
Tutaj pojawiają sie moje pytania:
1.Jest jakiś program który pozwala oglądać pliki *.rmvb z napisami MicroDVD?
2.Jeśli niema to z jakim rozszerzeniem mam ściągac epki(*.avi ?)czy moze w innej wersji bo słyszałem że jest jakaś DB, S^M(jak muszę taką to skąd ją ściągnąć, wolał bym downloadować przez ftp czyli ze stronki niż jakieś torrenty) tak, aby obsługiwał te microDVD?
I jakim programem to oglądać?
Chyba trochę zawiłe, ale mam nadzieję że jakoś przebrniecie przez to ;].
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
microDVD chyba powinno chodzic z avi...ale mozesz tez sprobowac(o ile tego nie robiłes lub juz tak nie jest)dac nazwe napisow taka sama jak nazwa epa i zainstalowac k.lite pack:) powinno chodzic...mi chodzi
tak ale jakim programem otworzyc sobie te napisy Micro dvd i jednocześnie obejzeć sobie epek ?
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
jak zainstalujesz k.lite pack to bedziesz miec media playera clasic w nim otworz(ale zmien nazwe jednego i drugiego na to samo)powinno byc k:)
rozszerzenie nie ma znaczenia do tego co mówisz
mój brat ogląda w ten sposób wydania 'Banzai' w subedicie - nie ważne jaki to format napisów (bo subedit zawsze może go skonwertować na inny). Oczywiście musisz mieć zainstalowany real alternative lub K-lite mega.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-01-19 23:30:21)
ale subedit chyba kiepsko odtwarza ogmce mkvce i rmvb..
ale subedit chyba kiepsko odtwarza ogmce mkvce i rmvb..
a próbowałeś chociaż? do tego w mpc jak odtwarzasz rmvb to nie obsłuży ci napisów mdvd - nie umie wtedy klatkowych i to nawet jak przestawisz obsługę na diretx 7 czy 9. radzi sobie jedynie wtedy z czasowym formatem. Za to subedit da rade na 100%
Mam pytanie odnośnie Naruto... Nowa seria zapowiedziana na 2007 rok będzie opowiadać przygode od początku w/g mangi czy też któregoś momentu obecnie lecącej serii tv??
Mam pytanie odnośnie Naruto... Nowa seria zapowiedziana na 2007 rok będzie opowiadać przygode od początku w/g mangi czy też któregoś momentu obecnie lecącej serii tv??
This anime will feature Part II of the manga storyline which takes place two years after the events at the end of the Sasuke Retrieval arc (Episodes 107-135).
Strony 1