Nie jesteś zalogowany.
Dlaczego by nie dodać taga spojlerowego? Jak np. [ cytuj] [/ cytuj], tylko że w tym wypadku tekst w nim byłby np. czarnym ciągiem i żeby zobaczyć spojlera trzeba by dziada zaznaczyć.
Albo bez kombinacji - można po prostu skrócić, żeby nadać czcionce taki sam kolor jak ma tło.
O ile wiem to ANSI jest autorskim forum, więc nie powinno być problemu z jednym mały tagiem który na forach tego typu jest w sumie niezbędny...?
ja byłbym za:P ile to razy człowiek się zdenerwował jak się przeczytało przez przypadek coś czego się nie chciało czytać... a tak ile ludzi będzie zadowolonych^^
Popieram pomysl.
Jak wyzej.
Też popieram
Popieram w 100%
Oczywiście popieram pomysł o kolorze czcionki najlepiej, bo na innych forach to się sprawdza
Kiedyś już to proponowałem, taipan odpowiedział:
[cytuj]"Ukrycie części wypowiedzi" będzie wprowadzone niedługo.[/quote]
... ale to było w maju...
bardzo dobry pomysl, najlepsza jest czcionka w kolorze podłoża
albo cos w stylu gmaila, ze jak nacisniesz na nazwe spoiler to ci sie wyswietli tekst
No właśnie to by było najciekawsze rozwiązanie. Kiedyś na jednym forum widziałem spojler taga właśnie w takiej formie, taki prostokącik z Hamtaro w rogu (no słodki był ^^) a po naciśnięciu pojawiał się odpowiedni tekst.
balbo cos w stylu gmaila, ze jak nacisniesz na nazwe spoiler to ci sie wyswietli tekst
Racja... bardzo fajnie to się prezentuje[okej]
zgadzam się z poprzednikami, że takie coś by się przydało.
Jestem w 100% za
po-pi-e-ra-m(u);P
również się przyłączam do prośby, bo już kilka anime
sobie zepsułem przez nieostrożne czytanie postów
również się przyłączam do prośby, bo już kilka anime
sobie zepsułem przez nieostrożne czytanie postów
ja rowniez
Jeden z najlepszych pomysłów... Również jestem na tak. Też sobie z 3 animce popsułem tymi spojlerami.
[hide]test[/hide]
test
[scroll][fade][center]
test
[/center][/fade][/scroll]
kiedy to zacznie działac ?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Myślę, że po prowadzeniu tez innych zmian, które czekają w kolejce.
według mnie pomysł chybiony, bo przeważnie natykasz się na nieoznaczone spoilery (niektórzy zaznaczają "SPOILER" i nie czytasz, jak nie chcesz.) Więc po co taki system? Skoro teraz niektórym się nie chce nawet napisać "SPOILER", to dlaczego miałoby sie im chcieć to ukrywać...
I nie mówcie, że popsuliście sobie frajdę oglądania Animca tylko dlatego, że przeczytaliście coś, co było oznakowane... To nie była wina, ani autora postu (bo oznakował napisem "Spoiler") ani serwisu i braku ukrywania tekstu, bo przeczytaliście to z własnej woli. Można było pominąć, ale sie tego nie zrobiło, wiec skoro teraz nie pomijacie napisu "SPOILER", to co wam da możliwość ukrywania i odkrywania tekstu?!