Nie jesteś zalogowany.
Duża ilość anime (m in. Hellsing, Golden Boy, Berserk) w b. dobrej jakosci (widac po rozmiarach ) A w folderze "Manga" cała seria DB (wszystkie 42 tomy chyba po ang.) I jeszcze inne ciekawe mangi )))) Pozdrawiam.
dzieki super stronka a szczegolnie GTO ( odcinki po 220 mb ) wypas
dzięki koleś
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
stronka calkiem milusia. wlasnie zaciagam 2 epki z predkoscia 30kb/s, do tego net mi sie nie haczy wiec jest niezle. polecam. Co do jakosci to powiem dopiero jak bede mial to u siebie i zaczne ogladac, choc to wersja ogm wiec powinno byc niezle,
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wlasnie dopiero teraz zdalem sobie sprawe jakie jest wypas sciaganie z http.
Sciaga 30 kb/s i zero lagow w grze przez net i na stronki szybko sie wchodzi. Jak sciagam Bit... to nie moge nic robic w necie, bo tak laguje.
GJ THX za stronke a z tym bittorrrentem to sie zgadzam ja tez jak sciagam to tez tak laguje nawet GG sie nie chce wlaczyc
Initial D Live Action FTP. Najlepiej ściągać programem FlashFXP.
dzieki za stronke z initial d>
ale jaka to jest wersją? bo widziałem w formacie rmvb z tajlandzkimi subami:D
A czego to jest przyczyna? Bardzo kiepskiego uploadu i słabych systemów które nie radzą sobie z wieloma połączeniami. Ale dobrze skonfigurowany klient BT też nic nie będzie przeszkadzał w użytkowaniu. Ale jeśli się gra na necie to i tak najlepiej jest zatrzymać ściąganie. Szczególnie że na BT zawsze można bez problemu wznowić
heh ja tam sciągam nieraz z dwóch programów p2p z BitComety i eMule i na gg se moge posiedziec i po necie pochodzic i nic nie laguje a neta wcale niemam zbyt dobrego :P:)
To chyba zalezy od rodzaju sieci. Ja mam radiowe i chodzin bitcomet (max20kB/s) i flash Get (do 500kB/s) jednoczesnie i spokojnie da sie z neta kozystyać, ale jak już chce zagrać w Call of Duty multi to musze wszystko wyłaczyc bo pingi za wysokie sie robią
Mam male pytanko czy ktos nie wie przypadkiem co sie stalo z ta stronka?? Musialem wyjechac na tydzien i nie zdazylem dociagnac Trigun'a w ogm, i teraz nie wiem czy szukac gdzies indziej w tej samiej wersji czy moze stronka tylko zmienila adres??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Spróbuj wcześnie rano ją zapodać albo późno wieczorem - strona działa ale zadużo osób z nij kożysta.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
"It has been confirmed, that I will be cancelling the server this week. I'm sorry to say this, but it's going to happen. I can't afford to pay for the server each month any more, and though donations help, they aren't enough, though we did get around $30"
cytat z tej strony, w skrócie już nie działa.
szkoda. ale w sumie to nie ma sie czmu dziwic. Ale z drugiej strony to szkoda, bo bylo tak kilka dobrze zrobionych anime. a teraz trza bedzie gdzie indziej szukac
Hm fajnie tylko dlaczego strona nie chce się otworzyć??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
mam to samo. poprostu prubuje do skutku
póżno wieczorem możesz sobie dopóścić załączenie tego staje się niemożliwe
(przynajmniej u mnie)
Czy myślałeś kiedyś o zmianie klawiatury? Bo zacina ci się shift i / jednocześnie .
A tak pozatym to pościągaj torrentem bądź mułem, to się nauczysz cierpliwości.
Święte słowa:P
日本はきれいなです. 日本女の子にも..