Nie jesteś zalogowany.
"zlepkiem ludzi szinigami i pustego i ja ogladam tylko anime i sie bede naarzie trzymał tego co jest w anime i jak narazie on nie jest dlamnie vaizardem"
nawet nie sięgając do mangi mozna sie domyslec ze JEST! Vaizard to poprostu shinigami ktory ma w sobie moc hollowa - jest Vaizardem nawet jesli tych mocy jeszcze nie opanowal.
nie tylko ktory ma moce hollowa ale ktorzy prkatycznie sa hollowami(nie liczac braku zoładka)a oto matematyka stosowana z khadziem:
shinigami+hollow-dziura w bebechach=Vaizard
Hollow-maska+moce shinigami=Arrancar
Do tej pory ściągałem od Konchuu. Ale wchodze raz drugi trzeci , patrze nie ma nowego epka to się wkurzyłem.
no ja też zawsze ściągałem od nich ale że niestety z przyczyn oczywistych, i jak najbardziej zrozumiałych dla mnie, mają opóźnienie więc ściągam też od G-B bo u mnie ciężko jest z cierpliwością jeśli chodzi o czekanie na nowe chaptery Bleacha
hehehe niedlugo(daj bog zeby ktorys z przelozonych nie zobaczyl ze sie wypowiadam za nich ale to bylo na forum juz;P)jak sie sesja skonczy to powinnismy zostawic inne grupy w tyle:)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-21 02:27:52)
Ja jestem ciekawy jak szybko anime, dogoni mangę wg.25ep
Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądała i jaką moc posiada royal family, ale szybko się o tym nie przekonam.
Tak jak by ktoś nie wiedział jaka jest:
ps. myślę że nie ma tu nic spoiler owego
jak dla mnie jest...skad zes ulicha to wytrzasna??nigdy tego nie widzialem o.O
Jest spoiler to... ale ciekawy... Co to są te Secert Mobile unite? W mandze było już takie coś? 0_o
Podejrzewam, że to jest to, czego kapitanem była Yourichi
Yourichi była kapitanem 2 odziału jaks ie nie myle tearz ja zastepuja ta z tym zadłem :d
eee Jak Ichygo bedzie Vizardem to sie rozczaruje troche ... Byloby ciekawsze jakby byl czyms nowym o czym nikt by nie wiedzial ... a tak to bedzie pospolity Vizard ...
dokładnie teraz Yourichi została zastapiona przez Soi Fong ~DeathScythetroche sie rozczarujesz bo tak wlasnie jest:)tylko ze zaloze sie ze jak w kazdej mandze tego typu bedzie on potezniejszy niz pozostali;)
Heh jakos to przezyje ...
Przecież on Jest Vaizardem od momentu odzyskania mocy dzieki Uraharze. To byl nietypowy sposob odzyskania tych mocy i w tym wyniku stał sie Vaizardem. Pozatym Vaizardow jest bardzo malo więc nie jest pospolitym o czym zresztą sie przekonamy pozniej [dlaczego nie jest pospolity].
czekam na rozwoj wydarzeń mam tylko pytanie czy na wyjasnienie tego zjawiska z Vizardami trzeba bedzie nam dlugo czekac <w epizodach> ?? czy juz sie cosik wyjasni w najblizszych powiecmy 5 ??
Alez urahara powiedział ze w nastepnym epie wyjasnij co nieco o arancaru i o vaizardach:)
Sry ... pomylka
Ostatnio edytowany przez DeathScythe (2007-01-21 16:19:07)
Z tego co ja czytalem to yourichi byla tylko dowódcą jakiegoś tam korpusu a nie 2 goteia...
Dokładnie. Yoruichi była jedynie dowódcą Tajnych Oddziałów (Secret Mobile Unit or Special Ops), obecnie jest nią Soifon. Yoruichi nie była kapitanem żadnego oddziału.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zgadzam sie z Wanderer .
Szczerze mówiąc pewności nie mamy:) nie widzielismy co prawda zanpakutou Yoruichi jednak nie ma tez zadnych pewnych informacji ze kapitanem nie była(w sensie coś stylu wypowiedzi"Szkoda ze taka utalentowana osoba nie jest kapitanem" czy cos w tym stylu)