Nie jesteś zalogowany.
Pytanko do Jasmine:
Będziesz dalej tłumaczyła DN, prawda? chcę się tylko upewnić
Pytanko do Jasmine:
Będziesz dalej tłumaczyła DN, prawda? chcę się tylko upewnić
A ja się wtrynię i odpowiem za nią
Właśnie skończyłem korektę do 13 epa i posłałem Jas. Jutro powinny się ukazać na stronie. Jak tylko Animada wyda 14 ep rozpoczną się prace nad nim.
To tyle:)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dotyczy odcinka 12 wersja AnimaRaw HDTV:
Pierwszy raz w zyciu spotkałem się z tak zrąbanym japońskim dubbingiem. Szczególnie to dobrze widać jak mówi L. Leci sobie głos, potem L kończy gadać a ustami jeszcze z 1-2 sekundy rusza. :/ Żeby nie było, że jest zła synchronizacja dźwięku - głos się zawsze zaczyna w dobrym momencie, tylko jakby końcowa synchronizacja jest zrąbana.
ang. dubbling
[snake]_Death_note_ep13_[eng dub]
ciekawe jak brzmi
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-01-19 11:19:54)
A wiecie może czy APeopleRaw wciąż wypuszcza DN? Bo nie wiem czy mam czekać na ich rawa, czy ściągnąć jakiegoś innego...
czekać Zobacz tutaj
Ostatnio edytowany przez liia (2007-01-19 17:00:07)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Mam pytanie - która z polskich gróp wydaje mangę Death note i jeżeli można to prosiłbym o linka.
nie dostaniesz linka, bo JPF poprosił grupę Projekt-Manga o skasowanie linków z rozdziałami
heh te anime jest piekne normalnie długo czekałem na cos takiego że główny bohater jet jak by to powiedziec nie do konca dobry hehehe (niezły wariat z niego)
A wiecie może czy APeopleRaw wciąż wypuszcza DN? Bo nie wiem czy mam czekać na ich rawa, czy ściągnąć jakiegoś innego...
Niestety tych rawów sam nie robię. Ukazują się one w sieci Winny. Jakoże człowiek który przygotowuje te rippy odwala kawał dobrej roboty, więc trzymam się tylko jego relków. Z tym wiąże się czas oczekiwania na nie, który jest dłuższy niż w przypadku rawów od innych ripperów.
[cytuj]heh te anime jest piekne normalnie długo czekałem na cos takiego że główny bohater jet jak by to powiedziec nie do konca dobry hehehe [/quote]
On jest dobry inaczej xD
[cytuj]heh te anime jest piekne normalnie długo czekałem na cos takiego że główny bohater jet jak by to powiedziec nie do konca dobry hehehe
On jest dobry inaczej xD
Po prostu reprezentuje odmienna koncpecje sprawiedliwosci...
wie ktoś z jakim opóźnieniem Animanda wydaje DN? jeśli w ogóle?
wie ktoś z jakim opóźnieniem Animanda wydaje DN? jeśli w ogóle?
Może czekało na rawa od APeopleRaw
Jaką inną dobrą grupę polecicie prócz Animandy? Jak na moje oko trochę za późno hardki wydają, więc chyba zacznę tłumaczyć pod inną :/
Odświeżam
A ja sie tak zapytam-wie ktos kiedy wyjdzie 15 odcinek?Swietne anime,8 odc od Anime-People,reszta ich rawy+ napisy z animesub ale ja chce wiecej ;p Pozdro.
może anfs?? (czy jakoś tako) złe się nie wydaje
może anfs?? (czy jakoś tako) złe się nie wydaje
widziałem jeden odcinek, zdecydowanie gorsze od animandy (która swoją drogą też jakaś super nie jest).
a tłumaczenie to imho anfs ma słabiutkie
@Jasmine: ja na twoim miejscu bym pozostał przy animandzie, kilka dni po innych grupach ale z odcinkiem w tydzień się jakoś wyrabiają ;] wychodzi na jedno =]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-01-22 23:22:27)
No Animanda jeszcze nie wydała 14 epka :/ Może jutro wydadzą. Przy anfs dźwięk mi się z obrazem rozjeżdżał. Ma ktoś może wersję od Death-Gods? Zastanawiamy się nad tą grupą.