Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33
no ale na zebraniach kapitanow jest soi fon ( czyli nalezy do gotein 13 ) czyli jest 13 kapitanow ( z soi fon ) czyli Yoruichi Shihouin tez byla kapitanem . Poza tym ona nalezy do wielkich rodow soul society tak jak Byakuya Kuchiki i uushirou Ukitake)
bo Soi Fong jest Dowódcą tych oddziałów sił obronnych, czy ja to tam się zwie i 2 oddziału Gotei 13:) a Yoruichi byla tylko dowodca tego oddzialu sił obronnych, z tego co wiem:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-01-21 22:20:10)
a mi sie wydaje ze te wlasnie sily sa nazywane drugim oddzialem bo tak jak czwarty jest medycznym tak drugi jest strarzą ( zreszta zobacz ze gotein 13 - 13 oddzialow i policz sobie kapitanow na zebraniach jest 13 razem z soi fon ) a soi fon zastapila yourichi czyli ona tez musiala byc kapitanem
a widziałes w anime/mandze, żeby Yoruichi miała na sobie ta białą płachtę( czy jak to tam sie zwie:P), oznaczająca poziom kapitański?
a ile razy byla przeszlosc yourichi w anime 1 i to podczas zabaw z soi fon wiec skad masz pewnosc ?? a poza tym ja by nie miala poziomu kapitanskiego to jak by pokonala soi fon ??no i jest w szlachetnej rodzinie soul society ( a wszystkie inne rody z szlacheckich ) maja po kapitanie wiec logiczne ze musiala nim byc
popierwsze nigdy nawet nie widzielismy zanpakutou Yourichi wiec narazie o kapitańskim stopniu nic nie mozemy mowic;P
Po drugie szlachecka rodzina jest tez ta rodzinka z działem piaskiem i ten starszy przełożony ruki ale jakos kapitanami nie sa:P
Po trzecie nigdy nigdy nigdy nie było powiedziane ze odział drugi jest polaczony ze special ops
ale nigdy tez ni było potwierdzenia ze ona nie jest kapitanem wiec...to wszystko sprawia ze musimy czekac na wyjasnienie
a może poprostu go nie posiada bo jest biegła w sztukach walki
kazdy shinigami posiada zanpakutou;)
~khadzad
jaki ty pesymista jestes
wiec tak ja nie wiem moze pominolem ale chyba w anime nie bylo napisane ze ta kobieta jest z szlachetnych rodow ( ta spoza seretei - siostra gangiu )
po drugie rownie dobrze mozna powiedziec ze skoro nie widzielismy zanpaktu yourichi to nie znaczy ze go nie ma
yourichi jest shinigami a wiec logiczne ze kazdy shinigami ma miecz bo prostu go stracila lub cos takiego no i nawet jak by go nie miala to nie znaczy ze nie moze byc kapitanem ( przeciez zaraki tez nie umie bankai a to wymog wiec sa wyjatki moze ona takim jest ??)
cytuje
Po trzecie nigdy nigdy nigdy nie było powiedziane ze odział drugi jest polaczony ze special ops
ale rownie dobrze mozna powiedziec ze nie bylo powiedziane ze nie sa polaczone a nawet jest logiczne ze skoro maja jednego dowodce to musza byc polaczone
Owszem było jak rukia po raz pierwszy zobaczyla spodnie tego kolesia dziwnego:)znak szlchecki rodzinty taskiej i takiej lub jestes z rodziny szlacheckiej takiej i takiej??
2 Znajdź mi 1(słownie JEDEN)fragment w ktorym mowa ze jest shinigami:)zauwaz ze jak pracowałą w special ops to miala prawie ciagle kimono lub stroj w ktorym wykonywala zlecenia
3 to wcale nie jest takie logiczne jak by byly polaczone to ten grubas tez mialby nad nimi wladze a takiej wladzy nie ma poza tym to moze byc poprostu funkcja a nie wazniejsze stanowisko
coś takiego znalazłem:
Soi Fong - Shinigami captain of the 2nd Division and commander of the special forces, former bodyguard of Yoruichi Shihouin
Yoruichi Shihouin - Ex-shinigami, ex-commander of the shinigami special forces
to powinno co nieco wyjaśnić:)
Z tego co bylo w anime mozna wnioskowac ze zanpakutou ktore miala Yoruichi jest obecnie w posiadaniu Soi. Dokladnie bylo takie stwierdznie podczas walki pomiedzy nimi gdzie Soi mowila ze on moze kontrolowac ile trwa ten znak po trafieniu a Yoruichi tego nie potrafila.
gdzie to znalazłeś prosze ja ciebie??
Niestety Soi Fong mowiła wtedy dokładnie:
Jak zapewne pamietasz kiedyś znak(który wytwarzałam)znikał po godzinie ale kiedy ciebie nie bylo uduskonaliłam te technike wiec jak widac zanpakutou nie nalezał wczesniej do yourichi
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-21 23:17:26)
Yourichi jest z rodziny szlacheckiej i to ona dała ichigo te spodnie (czy która tam była to część ubrania) za pomocą których latał.I nie przypominam sobie by było powiedzenie że ta siostra gangiu i jej rodzina są szlacheckie.
mówie o spodniach ganju i to nie spodnie latały a płaszczyk!!i owszem było takie stwierdzenie poszukam i znajde o tym
Nie kluce sie bo nie pametam tego dokladnie. Z tego co mi sie kojarzy bylo jeszcze cos na temat ubrania. To bylo jak Yoruichi zaczela uzywac tej ostateczniej techniki tam bylo cos o tym ze stroj capitana tego odzialu jest taki dlatego ze podczas uzywania tej techniki inny ulegl by zniszczeinu.
Byc moze poraz kolejny sie myle
owszem technika polaczenia sztuk walki z magiczna bronia i dlaczego nie ma oslon na ramie dlatego ze zerwało by sie ale poprostu one obie wpadly na te sama technike:)
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33