Nie jesteś zalogowany.
To Ĺźe anime koĹczy siÄ, mimo Ĺźe manga ma ciÄ g dalszy, to najzupeĹniej zwyczajny fakt i jest duĹźe prawdopodobieĹstwo, Ĺźe nie bÄdzie kontynuacji BECK'a.
LUDZIE POMĂĹťCIE! Szukam wszędzie i nie mogę znależć żadnego źródła, żeby ściągnąć to anime! Może Wy wiecie, skąd można ściągnąć BECKa? Rzućcie jakąś stronką... ewentualnie dobrym torrentem... PROSZÄ!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Prosze - torencik od Anime Empire
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Beck+anime
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-04 11:41:03)
a ja mam namiary na wrzut BECK'a, ale p2m, w programie o nazwie MoorHunt, wersja RAW, jakby ktos reflektowal.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dzięki właśnie o coś takiego mi chodziło!:)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
no wiec teraz moje pytanie skad mozna sciagnac mange Beck'a?
na przyklad STAD
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ejjj...a wiecie moze czy beda kontynuowac beck'a w anime?
Ooj wiele osób by tego chciało, ale niestety obawiam się że jest tak jak mówi Anaka. Nie sugeruj się moim opisem w sygnaturce
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-06 21:49:20)
tak tak to znowu ja i mam jeszcze jedno male pytanie ,wiecie skad mozna sciagnac Ost'a ,ale bez slow?
Ostatnio edytowany przez Wrona (2006-11-08 18:52:45)
jest jeszcze jakas strona gdzie tlumacza Beck'a na biezaco?
Co do Season Two to ogłaszam że ci co becka stworzyli maja już plany dotyczace powstania Season two:)jest to potwierdzona informacja ale linku nie podam bo nie mam juz xD co do skanów ostów to istnieje magiczna strona o adresie www.google.pl
a ja powiem ze w to nie wieze !!!!!!!!!! jak podzasz link to wtedy uwieze a na twoje słowo napewno nikt ci nie uwieży
mi to zwisa powiewa i szczerze mowiac to mnie to rypka^^nie musicie wierzyc:)i tak bedzie a wtedy bedziesz musiał wierzyc a w co wierzysz teraz to...nevermind;P
jak podasz potwierdzoną informacje to uwieże! Powiem tak uwielbiam ten serial wiec wolałbym zebyś miał racje!:) ale jakby nie było koniec anime jest taki ze nie przypuszczam zeby dalej cos stworzyli!
w mandze akcja dzieje się dalej , i mam wielką nadzieję, że powstanie kontynuacja tego anime
Oczami Fana Blog ;]
Chyba zbytnio nie pamietasz tego konca!![<syrena alarmowa>SPOJERL SPOJLER]Koyuki pokazywał Maho zdjecia z wyjazdu do ameryki myslisz ze trudno zrobic w pewnym momencie kadr zblizenia na zdjecia i rozpoczac akcje??
http://beck-mcs.org/ wszelakie osty,i skany
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-22 22:53:07)
Chyba zbytnio nie pamietasz tego konca!!
dobra, przyznam się, mangi nie czytałem , tylko przeglądałem
Ale znalazłem coć "dziwnego", AMV z Becka, w której jest piosenka, której nie było w anime, ale niby ją śpiewa Koyuki
Oczami Fana Blog ;]
Jestem na 13 odcinku i muszę powiedzieć, że anime jest całkiem niezłe
jedyne co mnie trochę razi to niektóre teksty piosenek które są moim zdaniem trochę bez sensu. Mogę to wybaczyć ponieważ uwielbiam takie gitarowe brzmienie. OSTY to po prostu miodzio.
Jestem wielce ciekaw co będzie dalej
Na razie najzabawniejsza scena chyba była z "safe sex" - każdy kto oglądał ten odcinek wie o co chodzi