Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Ta propozycja wydaje mi się podobną do tej z kabaretu TEYA:
Motyw był wymiany pomiędzy aniołem (czytaj kraje wschodu), a diabłem (czytaj kraje zachodu).
"- To jak wymieniamy się. Dwa różki za jedno skrzydełko
- Dobra nasza. Dwa za jeden. I tak trzeba handlować"
Na co diabeł
"- No. A teraz spróbuj polecieć"Twoja propozycja wydaje mi się szczególnie niekorzystna dla ciebie. Co byłoby logiczne, bo przecież jesteś fanem i chcesz się dzielić. Jednak z tego co wywnioskowałem to brakuje ci na płytki. Wypalając taką masę płyt z pewnością podciągniesz wskaźnik na rachunkach rodziców za prąd. A do tego zastanawiam się. Kto zapłaci za odesłanie zgranych płytek? Osoba, która ci je przysłała? Przecież już raz zapłaciła???
Ciekawe, ciekawe.Ale jak masz na składzie Początkowe serie DOREMI to z chęcią opłaciłbym przesyłkę w obie strony
Trzymaj mój mail: fillip75@tlen.pl
Nie wiem o co ci chodzi U mnie komputer w domu chodzi mniej więcej 20 na 24 h więc wielkiej róznicy nie będzie Rachunki za prąd przeważnie wynoszą 200 zeta Co do anime o które się zapytałeś to go nie mam A co do przesyłki to chyba oczywiste jest trochę innaczej niż myślisz, ale nie będe o tym tutaj pisał
Jak możesz to wyślij mi na e-maila spis tomoże coś z tego będzie
daj maila
~ziomalLDZ - poszło
~sadakot - poszło
EDIT:
~Bakura - poszło
Spisik znajdziecie tutaj a jak nie będzie działał dawać maile
1
2
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-01-23 09:34:43)
Niezła lista jest tam coś co mnie interesuje
Masz jakieś wymagania odnośnie płyt bo płyty dvd to kosztują od 60 gr do 2 zł
i te najtańsze zwykle są do d.... ;);)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
wyślij mi na maila więcej nifo, o wysyłce. Twoje dane itd, bo na ślepo płyt nie wyślę:P
pokaż czym dysponujesz
michalmkm@wp.pl
~michalmkm - poszło
~FranzKafka i ~Bakura wy macie PW
Co znaczy PW bo nie jestem zbytnio obyty z tymi skrótami
A z twojej listy interesował by mnie Kenshin, Samurai deeper kyo, inuyasha filmy:)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
private message najlepiej odezwij się na gg: 9714306
No to ja też się dołączam
bratpunk@o2.pl
poszło
Idź do pracy
jeszcze szkoła
Po szkole jest mnóstwo czasu
wiem
Gazety sprzedawaj albo wyłącz komputer na miesiąc przez co zaoszczędzisz na prądzie i będziesz miał na płyty. Naściągałeś anime zawaliłeś sobie dysk a i tak pewnie większości z tego nie widziałeś ściąganie tylko po to żeby mieć mija się z celem według mnie choć wiem że wiele osób tak robi. Kupno 100 dvd Verbatima to wydatek jakiś 120zl + jakiś bonusik mazak do płyt albo koperty (ja dostałem to i to) jak nie jesteś tak wymagający to możesz kupić jakieś tańsze płytki
Wypalając taką masę płyt z pewnością podciągniesz wskaźnik na rachunkach rodziców za prąd. A do tego zastanawiam się. Kto zapłaci za odesłanie zgranych płytek? Osoba, która ci je przysłała? Przecież już raz zapłaciła???
Ciekawe, ciekawe.
Oj, oj, jeżeli jednej i drugiej stronie zależy naprawdę na wymianie anime, to nie liczą się koszty. Jeżeli jest to opłacalne dla jednej i drugiej strony to i tak dojdzie w końcu do wymiany. Trochę więcej wiary w ludzi.
A co do prądu - u mnie komputer chodzi w dzień i w nocy bo torent ciągnie na okrągło (z pewnymi przerwami, jak nie ma mnie w domu) to rachunek za prąd wcale nie jest wysoki. Już większy przyjdzie Ci kiedy na okrągło używasz czajnika bezprzewodowego. Proponuje sprawdzić - nie używać przez miesiąc (albo nawet przez dłuższy okres czasu) tego "cudownego sprzętu ułatwiającego codzienne życie", a naprawdę można się zdziwić ile w kieszeni zostaje
A co do prądu - u mnie komputer chodzi w dzień i w nocy bo torent ciągnie na okrągło (z pewnymi przerwami, jak nie ma mnie w domu) to rachunek za prąd wcale nie jest wysoki. Już większy przyjdzie Ci kiedy na okrągło używasz czajnika bezprzewodowego. Proponuje sprawdzić - nie używać przez miesiąc (albo nawet przez dłuższy okres czasu) tego "cudownego sprzętu ułatwiającego codzienne życie", a naprawdę można się zdziwić ile w kieszeni zostaje
Hehe wiem też to zauważyłem przez jakiś czas nawet nie używałem (czajnika elektrycznego) ja komputer też mam cały czas włączony (tylko restartuje żeby nie szrocił) to też ma swoje plusy np u mnie w pokoju jest najcieplej w całym domu xD... ale są też minusy najbardziej się kurzy
Sorki za maly offtop mam nadzieje ze sie Cieslak nie obrazi. Ja moge komus nagrac anime za seriale z TV takie jak Prison break lub inne ciekawe. zagadajcie na GG:1364850 jak ktos ma ochote sie wymienic seriale za anime MOJ SPISwww.f0r54k3n.republika.pl
Ja nawet nie mam co ściągac ... eee. Byłem nałogowym ściągaczem, to chyba dzięki tej wymianie się oduzależniłem
Ja reflektuje.:D:D:D
Ostatnio edytowany przez constans73 (2007-01-23 21:05:50)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna