Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Budzę się rano, chcę sobie obejrzeć jakieś anime, odpalam radośnie subedita ... i zonk.
Player się nie odpalił. Próbuję jeszcze raz i to samo. Wchodzę sobie w menagera zadań i jak wół są 2 procesy subedit. No to przeinstalowalem subedita. Odpalam i dalej to samo, więc przeskanowalem kompa kasperskym i nic nie znalazł... a problem dalej jest... wie ktoś o co chodzi ?(Na innym koncie i w awaryjnym tez nie działa)
Pozamykaj procesy...?
Ja miałem ten sam problem, ale zainstalowałem nowszą wersję tego playera i się poprawiło. Jeżeli nie można uruchomić programu to u mnie zazwyczaj pomagał restart systemu i player uruchamiał się normalnie, problem najczęściej występował {bynajmniej u mnie}, gdy próbowałem zamknąć program a wcześniej nie zapisałem pliku tekstowego - wtedy się wieszał a ja zamykałem go przez menadżera zadań i potem nie dawał się uruchomić normalnie.
Jeśli to ten problem co u mnie to zainstaluj nowszego Windows Media Player ( ja zainstalowalem 11). Mi wraz z subeditem w procecach dodawało mp2.exe czy jakoś tak.
Też tak czasem mam, niekoniecznie z Subeditem. Wystarczy wyłączyć niedziałający program w menedżerze urządzeń (w zakładce procesy).
Jeśli to ten problem co u mnie to zainstaluj nowszego Windows Media Player ( ja zainstalowalem 11). Mi wraz z subeditem w procecach dodawało mp2.exe czy jakoś tak.
Ja się nie znam, ale subedit korzysta w jakiś sposób z WMP (nawet pod F8 jest "menu kontekstowe Media Player"), więc nic w tym dziwnego.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-01-23 18:47:47)
Mnie wystarczy restart
Kurczę, mi też wyskakuje ten mp2, ale jak chce zainstalować wmp11 to nie przechodzę autoryzacji ... da się to obejść?
Kurczę, mi też wyskakuje ten mp2, ale jak chce zainstalować wmp11 to nie przechodzę autoryzacji ... da się to obejść?
pirat:P
~Hatake: A gdzie tam
Ale poradziłem sobie, bo ściągnąłem sobie wmp10 i dziala[szpan]
Strony 1