Nie jesteś zalogowany.
Byłbym wdzięczny za napisy do D.GRAY-MAN odcinek 13 i 14
Błagam o tłumacznie dwóch filmów studia Ghibli a zwłaszcza tego pierwszego (mam już go na kompie, ale nie znam japońskiego a nie ma napisów!!!):
1)"Gedo Senki" (lub "Tales from Earthsea")
2)"Kumo no Youni, Kaze no Youni" (lub "Like the Clouds, Like the Wind")
Baaaardzo proszę i z góry dziękuje!!!
Gankutsuou!!!
One Piece i Captain Tsubasa
To jest strasznie duży temat wiec sie spytam moze ktos sie orientuje(NIE KAMIENIUJCIE MNIE PROSZE!![rip])ktos ma w planach zrobienie nowych subów do BECKa??
Temat rzekaaaaaaaaa...
Ale może tak Angel Heart??
Bowiem dostępne jest tłumaczenie tylko do odcinka 14, a jest tych odcinków już 23 (przynajmniej ja tyle już obejrzałam).
Nie ma problemu z tłumaczeniami gdzie poszczególne odcinki wychodzą na bieżąco (np. Bleach, D. Gray Man, Death Note)
i dobrze (sama je oglądam) ale mniej popularne serie muszą ustąpić miejsca
Jedyne wyjście - trzeba czekać...
Byłbym wdzięczny za napisy do D.GRAY-MAN odcinek 13 i 14
Popieram słowa kolegi :)I prosiłbym bardzo o suby do Busou_Renkin (12,13,14,15), jeśli oczywiście jest to możliwe
ichigo_devil napisał:Byłbym wdzięczny za napisy do D.GRAY-MAN odcinek 13 i 14
Popieram słowa kolegi ...
Rany Boskie, ja zwariuję... Ludzie wolnej woli, zaprawdę powiadam Wam, abyście wreszcie skorzystali z opcji "szukaj" i przeczytali ostatnio dodawane komentarze do anime, którego tłumaczenie tak bardzo Was intryguje. To nie boli, a do tego można się wiele ciekawostek dowiedzieć...!!!
[cenzura][cholera][cenzura][cholera][cenzura]
A tłumaczy ktoś dalej Shounen Onmyouji??? Bo są tylko 2 epki a reszty jakoś ani wiodu ani słychu. Bardzo proszę,żeby ktoś dokończył tą serię.
Gdybanki: BECK, X-TV, La Corda d'Oro, Kimi ga Nozomu Eien.
Ale dopiero, gdy skończę 1, 2 projekty.
Ja muszę z uśmiechem na twarzy stwierdzić że większość napisów na jakich mi zależało jest skończone lub w trakcie kończenia no prawie, dalej nie ma "Kenran Butoh Sai: The Mars Daybreak"
Klasyk ze studia Ghibli -> Adventures of Sherlock Holmes (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … me&aid=617), może ktoś chętny?
Klasyk ze studia Ghibli -> Adventures of Sherlock Holmes (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … me&aid=617), może ktoś chętny?
czyli "Il fiuto di Sherlock Holmes"
Ja chciałbym napisy do 3 i dalszych sezonów Ranmy:D pewnie pomyślicie że stare ale dla mnie
jeszcze jare:P jak ktoś się zdecyduje to dajcie mi znać.;)
a poza tym to jeszcze do filmów Heat guy j albo 3 częściowego filmu Arjuna(pewnie to samo co w serii tV tak jak to było w przypadku Samurai Champloo).
Poza tym tak całość tego co mam na dysku bez napisów to tak 28 giga zajmuje[hehe][hehe][hehe]
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Błagam, proszę, zaklinam niech jakaś dobra dusza zacznie tłumaczyć Saiunkoku Monogatari. Bardzo bardzo proszę
Ja chciałbym napisy do 3 i dalszych sezonów Ranmy:D pewnie pomyślicie że stare ale dla mnie
jeszcze jare:P
Widać że kolega na poziomie Ja szukam właśnie tylko napisów do Ranmy
"Skazany na zajebistość"
Błagam, proszę, zaklinam niech jakaś dobra dusza zacznie tłumaczyć Saiunkoku Monogatari. Bardzo bardzo proszę
Podpisuję się pod tą prośbą, bo bardzo chciałabym to obejrzeć z polskimi napisami ^^ I jeszcze gdyby ktoś mógł przetłumaczyć kolejne odcinki Uteny to byłoby naprawdę super ^^
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Jestem za One Piece <wiem, że niektórzy tłumaczą różne epki, ale przydałaby się im pomoc. Byłoby znacznie szybciej>
szybciej, nie znaczy lepiej
Bakura napisał:Ja chciałbym napisy do 3 i dalszych sezonów Ranmy:D pewnie pomyślicie że stare ale dla mnie
jeszcze jare:PWidać że kolega na poziomie Ja szukam właśnie tylko napisów do Ranmy
Ja właśnie oglądam xD I tak myślę i się zastanawiam... Najpierw trzeba coś skończyć.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA