Nie jesteś zalogowany.
O widzicie 2 kobiety ładnie, bardzo ładnie proszą o Saiunkoku Monogatari
Przymierzam się do tego anime - Saiunkoku Monogatari - ale dopiero po sesji. Pozdrawiam^^
Zjadacz napisał:Bakura napisał:Ja chciałbym napisy do 3 i dalszych sezonów Ranmy:D pewnie pomyślicie że stare ale dla mnie
jeszcze jare:PWidać że kolega na poziomie Ja szukam właśnie tylko napisów do Ranmy
Ja właśnie oglądam xD I tak myślę i się zastanawiam... Najpierw trzeba coś skończyć.
Quithe, przetłumacz to a będziesz moim guru . Uwielbiam to anime i bardzo chętnie zobaczyłbym je z polskimi subami
"Skazany na zajebistość"
Matusiek naprawdę??? Dziękuje dziękuję!!! Powodzenia na sesji
Ostatnio edytowany przez Rosette (2007-01-24 00:13:05)
~Zjadacz, w jednym z topików wyszło, że jakiś koleś (pamiętam tylko, że na B xD) zabrał się za to. Jak na razie miał problem z prostym zdaniem, więc zobaczymy co z tego będzie.
Ale fakt, z chęcią bym się za to zabrał. Niedługo podejmę decyzję
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mam jeszcze jedno pytanie: podejmie się ktoś dokończenia Shonen Onmyouji? Bo przetłumaczone są tylko 2 epki.
Czy ktos moglby zrobic napisy do Baki The Grappler
~Zjadacz, w jednym z topików wyszło, że jakiś koleś (pamiętam tylko, że na B xD) zabrał się za to. Jak na razie miał problem z prostym zdaniem, więc zobaczymy co z tego będzie.
Ale fakt, z chęcią bym się za to zabrał. Niedługo podejmę decyzję
Rozmyśl decyzje nad Night Head Genesis.;)
Quithe napisał:~Zjadacz, w jednym z topików wyszło, że jakiś koleś (pamiętam tylko, że na B xD) zabrał się za to. Jak na razie miał problem z prostym zdaniem, więc zobaczymy co z tego będzie.
Ale fakt, z chęcią bym się za to zabrał. Niedługo podejmę decyzjęRozmyśl decyzje nad Night Head Genesis.;)
Tu już nie ma co rozmyślać, decyzja została podjęta przez inną osobę z AG
Tak więc wyczekuj, bo już niedługo pojawi się pierwszy rzut
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hej, ~Zjadacz Jeśli chodzi o napisy do Ranmy to jesteśmy za czechami bo oni mają już do 6 sezonu, ściągnąłem zajrzałem, było dużo śmiechu ale rozumiałem z tego jakieś 40% treści a słownika nie mam.
Fakt jest taki, że te wersje do których chciałem napisy(oczywiście po moim dopasowaniu, w czym jestem dobry) to francuska 66 wzwyż(dubbing do d... obraz także) i wersja niemiecka (dubbing dobry, nawet przyjemny dla ucha a kolory to ma lepsze od tych wersji z torrentów[hehe][hehe][hehe][hehe][hehe][hehe][hehe]),
więc nie dziwcie się, że teraz kiedy mogę ściągnąć wersję rm z angielskimi napisami chcę zrobić polskie, mimo że nie mam w tym dużej wprawy:) Z resztą 66 już zrobiłem tylko tej poezji lirycznej openingów i endingów nie mogę przełknąć[baka][baka][baka]
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Ja bym chciała by ktoś dokończył tłumaczenie Samurai Girl Real Bout High School Bo na stronce brakuje 8, 9 i 13 odcinka Cy ktoś się tego podejmie ?
Zauwarzylem dzisaj ze wyszedl Gekijouban Bleach Memories of Nobody czy ktos moze zabral sie za tlumaczenie tego??? A jak nie czy sie zabierze????
A zabrał by się ktoś może za tłumaczenie Otome wa Boku ni Koishiteru?
Zauwarzylem dzisaj ze wyszedl Gekijouban Bleach Memories of Nobody czy ktos moze zabral sie za tlumaczenie tego??? A jak nie czy sie zabierze????
ZauwaŻyłeś, że wyszedł? Wyszedł, ale CAMRip, a japońskiego nikt nie zna tak perfect, żeby przetłumaczyć idealnie na polski. Poczekaj lepiej na DVDRipa
Ktoś będzie tłumaczył te serie ?
Xenosaga the Animation (odcinki 7-12)
Excel Saga (odcinki 20-25)
Utawarerumono (odcinki 22-26)
Hack Roots (odcinki 23-26)
Sentou Yousei Yukikaze (odcinki 4 i 5)
Ostatnio edytowany przez Chaos (2007-01-28 10:12:30)
Popieram wypowiedź wyżej o dokończenie Hack Roots. I jeszcze Shounen Onmyouji
Czy jest możliwe ponowne przetłumaczenie odcinków Dragon Ball Z od 13 do 29 w wersji DVD AHQ ponieważ te które są nie są dobrze dopasowane (pojawiają się za szybko) z góry dzieki za pomoc pozdrawiam.
Być może jak skończę Saint Beast to zajmę się tym:Excel Saga (odcinki 20-25), ale nic nie gwarantuję...:-P
Mam prośbę. Mógłby ktoś zrobić synchro Black Lagoon do ApeopleRAW? Gdzieniegdzie są, ale nie wszystkie odcinki. Chodzi oczywiście o sezon pierwszy.
A jakość maja super xD