Nie jesteś zalogowany.
Yo, chciałem się zapytać czy istnieje program do "masowego obramowywania" xD xD (fajnie brzmi). Bo robie avatary i mam już prawie 500 pomniejszonych (easy thumbnails) a teraz musze im zrobić ramke wielkości 2 px (pikseli). Kto robił takie rzeczy to wie że to zajmie nam godziny (paint...) i jest to cholernie NUDNE i NUŻĄCE! No to znacie sposoba do masowego obramowywania?
Zmniejszasz posiadane avatary o 2 piksele z każdej strony. Robisz czarną podkładkę o 2 piksele szerszą niż avatar. Potem w corelu otwierasz podkładkę, importujesz dany av i zapisujesz
Trzeba było od razu tak robić xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
y, w photoshopie chyba da się robić jakieś skrypty czy makra :> czy jak to się tam nazywa ;P
a wtedy edit > stroke i wybierasz 2 px obwódkę :>
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-01-24 19:44:06)
w ifran view zrobisz, ale mozesz ciut spsuc jakosc, ale 2 piksele chyba nie zrobią różnicy...
PHOTOSHOPIE da sie rabic rameczki trwa to nie cale 2 sekundy ale masowo to juz problem musial bys wszystkie otworzyc w photoshopie i rczenie
Nic prostrzego, GIMP + Skrypt
Corelu tez sa skrypty trzeba tylko na poczatku ustawic co krok po kroku ma program wykonywac i przy nastepnym zwyczajnie wlaczyc skrypt i wszystko sam programik zrobi >>"
Ostatnio edytowany przez diablic (2007-01-24 21:37:45)
Dobra a ja skorzystam z tego tematu
Czy istnieje sposób/program aby usunąć wpisy z dodaj/usuń programy lub podobnego narzędzia (w tym przypadku Your uninstaller 2006 pro) jakiegoś elementu (chodzi o deinstalatora) tak jak to się da w przypadku deinstalatorów hotfixów CClenearem? Po prostu mam kilka programów/gier do których nakładki/mody zainstalowały się, ale jest ten sam deinstalator do nich więc jak będę chciał je usunąć to zniknie mi całość. Dokładnie chodzi aby zniknął wpis a reszta pozostała (bo po co mi kilka deinstalatorów tego samego - na to wychodzi). Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał coś z tego co tu napisałem
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-01-25 02:17:02)
Spybot Searh&Destroy? Tam tez się da. I ma inne funkcje. Wiele innych. Trzeba tylko przełączyć w tryb zaawansowany
Spybot Searh&Destroy? Tam tez się da. I ma inne funkcje. Wiele innych. Trzeba tylko przełączyć w tryb zaawansowany
Jesteś wielki o to chodziło - sam wpis deinstalacji aby znikł Super
Jesteś wielki o to chodziło - sam wpis deinstalacji aby znikł Super
No problemo ;):P