Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
siemka interesuje mnie anime: naruto odcinki od 140+ , Bleach 50+ , One piece , full metal alchemist ;]
no i wrzelkiego rodzaju komedie
na wymiane moge dac : saint seiya(rycerze z Zodjaku) 114 odcinkow po PL [ cala seria tv ] slayers [po pl cala seria], slayers tre [po pl cala seria] yaiba [po pl cala seria] oraz duzo seriali pisac na gg: 9540402 czesto niewidoczny , aktualnie jestem chory wiec na gg siedze prawie caly czas ;p
Ostatnio edytowany przez ikki (2007-01-25 10:36:22)
ja bym się wymienił niestety anime oglądam po angielsku a nie po polsku i przeważnie wszystko mam w hardsubach
Jak ktoś chce się wymienić to ja również jestem chętny. Pisać na GG bo jestem wiecznie niewidoczny
"Skazany na zajebistość"
slayers tree? a kiedy to wyszło? jakaś kontynuacja? rycerze z odialu też? o kurna:o8-D:P a co do wymiany, to wątpie, żeby ktos to chcial... ze względu na jakość pewnie.:P ale nie zapeszajmy, może akurat
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-01-25 01:07:05)
slayers tree? a kiedy to wyszło? jakaś kontynuacja? rycerze z odialu też? o kurna:o8-D:P a co do wymiany, to wątpie, żeby ktos to chcial... ze względu na jakość pewnie.:P ale nie zapeszajmy, może akurat
Nie slyszales o Slayers Tree? Opowiada o grupce wedrownych drwali nindża scinajacych złe drzewa pragnące zabic cesarza Grenlandii.
A to drugie to pewnie mialo byc "Rycerze z oddziału". Hmm tylko jakiego? Marines? A moze z oddziału położniczego? nvm
Żeby nie było ze sobie tylko jaja tutaj robie to mam FMA ;f
[cytuj]Jak ktoś chce się wymienić to ja również jestem chętny. Pisać na GG bo jestem wiecznie niewidoczny[/quote]
~Zjadacz
jak mozesz to podeslic spis na e-mail
Strony 1