Nie jesteś zalogowany.
ehh tworca Naruto jest wielkim fanem Akiry Toriyamy i to wszystko wyjasnia w zachowaniu Goku i Naruto jest wiele analogii
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-01-25 11:39:55)
Naruto to fajna postac. Gdyby kazda postac byla madra, spostrzegawcza i inteligentna, to by było nudno. A Naruto ma dar, ktorego nie ma zadna inna postac- potrafi zmieniac ludzi :]
@Pawa
większość odcinków w ktorych Naruto wychodził na debila to zapychacze, których nie ma w mandze.
Naruto nie jest głupi. Ma całkiem sensowne priorytety i kiedy to jest naprawdę potrzebne - zachowuje się przytomnie.
ja tam i tak nie znosze postaci ktore zachowuja sie idotycznie wydurniaja sie i nagle staja sie ultra poważni
Ja osobiscie nie lubie Misakiego (Sasuke)
Dlaczego? Całkiem fajnie zrobiona postać
każda postać jest fajna a jeśli chodzi o wygłupy to jak by był poważny jak sasuke to by był strasznie ciężki klimat w Naruto lol nie wspominając już o Sakurce która nie miała by na kim się wyżywać
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-01-25 18:24:08)
Mamy podobne gusty:)
A ja nie przepadam za Sakurą , znerwicowany pink monster z niej:)
a zauwarzyl ktos analogie trojki Sasuke, Sakura, Naruto do trojki gdzie byla Tsunade, Orochimaru oraz "Ero-Sennin" Jiraiya ?
jak by nie bylo, Tsunade zajmuje sie Sakura ktora postanowila byc medycznym Ninja, Orochimaru zajol sie Sasuke ktory szuka nowej mocy do zemsty na Itachim.... natomiast "Ero-Sennin" Jiraiya zajmuje sie Naruto...
za kazdym razem widac pewne podobienstwa miedzy tymi postaciami ;] nawet podczas cwiczenia gdy III Hokage zrobil to samo ciwczenie co Kakashi ze dzwoneczkami ;] zgadnijcie kto byl przywiazany do Pala ;p ... Jiariya ;] a komu dokuczala Tsunade ?
[cytuj]a zauwarzyl ktos analogie trojki Sasuke, Sakura, Naruto do trojki gdzie byla Tsunade, Orochimaru oraz "Ero-Sennin" Jiraiya ? [/quote]
Wybacz, ale nowości to nie odkryłeś
nie mialem tego na celu, glownie mi chodzi o sam kontekst mysli autora ;] ... przeciez dzieki temu mozna przewidziec czesciowo dalszy rozwoj bohaterow ;]
ej on ma na mysli to ze wiekszosc osob interesujacych sie naruto TO wiedza xD
Wiem o co ci chodzi i wiekszosc osob to wie:)
Sakura-->tsunade---->siła fizyczna--->slimok
sasuke-->orochimaru->siła------------>wezyk
Naruto-->Zboczuch--->rasengan-------->zabulce
tak wyglada rozpiska:)nss maja swoje odwzorowanie w saninach ktorzy notbane ich ucza:) proste ale stare xD
talent medyczny sie nie rodzi ;] tylko trzeba sie go nauczyc ;] z reszta sam to powinienes wiedziec, w koncu oblatany jestes w temacie.
btw. czasem nie przyszlo wam do glowy by rozwinac watek a nie trzymac sie jednego zdania ? mnie nie obchodzi ze wy to wiecie ale to ... co sadzicie o takim podejsciu do tematu ze strony autora, ale chyba to za duzo dla was wiec chyba nie ma co dalej ciagnac tego watku.
pa.
misiu ;] powiedz mi czy Sakura ma talent do medycyny ? wrodzony ? ... bo mi sie wydaje ze ona sie tego dopiero uczy ? ale moze nie wiem, moze jestem w bledzie... moze juz w pierwszych odcinkach leczyla wszystkich do okola a ja tego nie zauwazylem... coz... widocznie gapa ze mnie.
co do drugiego watku to ci powiem ze nie chce mi sie czytac kilkuset stron w kazdym z tematow poswieconym naruto, jesli taki watek byl to mozna go przerwac odrazu a nie udawac glupio-madrego... teraz sie godzine zbieraj z podlogi ze swojej glupoty...
moce, talenty... moze po prostu wyuczone moce... kurde, czekaj... a moze Sakura tez jest z jakiegos klanu i ma medyczna zaawansowana linie krwii ;p brechty konkretne mam z ciebie ;p
My ci poprostu mowimy ze twoja wypowiedz jest STARA i nie chce nam sie gadac o czyms nudnym i starym co było wałkowane kilka razy:/
Talent jest wrodzony jeśli Sakurka talentu nie ma TO JUŻ GO NIE UZYSKA!! nie mozna sie talentu nauczyc:/ osiagnie techniki medyczne ale talentu miec nie bedzie:/Sakura ma wrodzony talent do Genjutsu i tyle mozemy stwierdzic:/ no i ze jest 300 razy inteligetniejsza niz ty ale to także wiemy xD artoniusz dawaj xD
Talentu nie ... ale wysilkiem zawsze cos moze zyskac :] powiedzmy sobie naruto tez nie jest najlepszy do Genjutsu ale se chlopok Podrasowal skilla Kage bunshin i popatrzmy jak se z 1 naruto tworzy 5 ;D
ale talentu nadal nie ma:)opanował technike ale talentu mu brak:)pozatym to nie iluzja wiec nie podchodzi juz chyba pod gen tylko pod nin bo tworzy materialne ciała:)ale nie jestem pewien wiec nie kamieniujcie