Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Poproszę o hasło do zipa jeśli można
ty to hasłeko mi nie działa(HCWD) a pm nie dostałem:(
LOL xP Wystarczyło rozwinąć skrót, a nawiązanie było do HWDP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Już nie potrzebuje hasła XD
No a co to w końcu, bo mi się nie chce rozpakowywać?
@taipan - miejmy nadzieje, ze nie straciliśmy naprawdę na dobre?
A ja poprosze haslo!
A ja poprosze haslo!
CHCWD.. bez urazy Rozwiń akronim i wpisz z małych liter (bez spacji)
Swoją drogą ~Piter666 oryginalne hasło
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-01-24 14:57:08)
Wszystkie tematy zostały już przywrócone ?
Wygląda na to,ze nie. Liczba postów nie przekracza 89 tys, a powinno być ponad 100 tys [brakslow][papatki]:(
Wygląda na to,ze nie. Liczba postów nie przekracza 89 tys, a powinno być ponad 100 tys [brakslow][papatki]:(
Prowadzisz jakieś statystyki?
i puff ...
taki już humor modków
Właśnie zniknął (przy czym ten już, miejmy nadzieję, nie wróci) debilny temat "Lustereczko", który popełniło sansiro, za co jestem niezmiernie wdzięczny moderatorom (prawdopodobnie czujnemu jak zawsze gracolowi).
Ale jak modki usuwają temat to zwykle wysyłają na PM wiadomość. Ja żadnej nie dostałem.
Te 10.000 postów co zniknęło, jeszcze dochodzę co z nimi się stało Modkowie niczego nie skasowali.
Właśnie zniknął (przy czym ten już, miejmy nadzieję, nie wróci) debilny temat "Lustereczko", który popełniło sansiro, za co jestem niezmiernie wdzięczny moderatorom (prawdopodobnie czujnemu jak zawsze gracolowi).
Dokładnie jemu. A ile mięsa przy okazji leciało... można by masarnię otworzyć.
ryba napisał:Wygląda na to,ze nie. Liczba postów nie przekracza 89 tys, a powinno być ponad 100 tys [brakslow][papatki]:(
Prowadzisz jakieś statystyki?
Nie, ale widziałem licznik przed awaria
[papa]
Te 10.000 postów co zniknęło, jeszcze dochodzę co z nimi się stało Modkowie niczego nie skasowali.
A ja wiem tylko nie powiem:P Ok ok mówie:
Jak stronę masz na kompie... Mogło być oczyszczanie dysku... Albo sprawdz czy logs nie usuneło:P Albo czy nei podpadłeś jakiemuś hackerowi co skanuje porty wie jakie masz haslo do loginu i ziuuu. Takie moje 3 warianty. Pozdrawiam
Edit` sprawdź jeszcze opcje czy przypadkiem nie usuwa postów po jakimś czasie z archiwum... to też może być. Może też stronka się sypać:>
Ps. Skąd masz pewność, że niczego modkowie nie skasowali??[madrala]
Rady Sansira:
Jak masz Zainstalowana stronke na kompie:
-Zainstaluj keriofirewall
-portblocker
Jak masz stronke hostowana na innym serverze:
- zmień hasło do swojego loginu i zmieniaj co jakiś czas:>
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-26 10:06:40)
taipan napisał:Te 10.000 postów co zniknęło, jeszcze dochodzę co z nimi się stało Modkowie niczego nie skasowali.
A ja wiem tylko nie powiem:P Ok ok mówie:
Jak stronę masz na kompie... Mogło być oczyszczanie dysku... Albo sprawdz czy logs nie usuneło:P Albo czy nei podpadłeś jakiemuś hackerowi co skanuje porty wie jakie masz haslo do loginu i ziuuu. Takie moje 3 warianty. PozdrawiamEdit` sprawdź jeszcze opcje czy przypadkiem nie usuwa postów po jakimś czasie z archiwum... to też może być
Ps. Skąd masz pewność, że niczego modkowie nie skasowali??[madrala]
z tego co pamientam ta stronka nie stoi na domowym kompku
Ostatnio edytowany przez camel (2007-01-26 10:11:48)
Dlaczego posty zniknęły, to wiem. Tylko nie wiem co się stało z 10.000 wiadomościami, ponieważ mam cały aktualny zrzut bazy danych i tam jest tylko 90.000 wiadomości.
Znaczy że tematy , których nie ma , a były to nie zostaną przywrócone ? I co poniektóre trzeba założyć jeszcze raz ?
Znaczy że tematy , których nie ma , a były to nie zostaną przywrócone ? I co poniektóre trzeba założyć jeszcze raz ?
Z tym jeszcze poczekajmy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna