Nie jesteś zalogowany.
Zastanawiałem się nad tytułami anime jakie bym chciał zobaczyć w niedalekiej przyszłości, zainteresowały mnie tytuły:
Princess Princess
Ouran High School Host Club
Kasimasi: Girl Meets Girl
Kamisama Kazoku
I no właśnie chciał bym się zapoznać z opiniami użytkowników tego forum, choć np. wiem że nie którzy faceci doradza mi Princess Princess bo jest to Shounen-ai(a mnie to wali byle było ciekawe).te anime są chyba z z 2006 roku.Proszę o opinie na temat tych anime.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-01-26 15:35:54)
Jedyne co z tego ogladalem to Ouran High School Host Club no i bardzo mi sie spodobało:P Taka komedia z nutka romansu Hmm moim zdaniem warto
OHSDC - jak najbardziej jest warte oglądnięcia.
Kamisama Kazoku - mi się podobało, echi z fajnym pomysłem na fabułę i miłe zakończenie, minusem była pewna niespójność fabuły w jednym momencie.
Ouran High School Host Club to naprawdę świetna komedia. Moim zdaniem jedna z najlepszych .
Kasimasi: Girl Meets Girl to kolejna patologiczna komedja ale zato mozna sie na niej posmiac. Polecam
Nie uwazacie ze troche bezsensowne pytanie ?... kazdy ma swoj gust i gusciki i kazdy ma inne upodobania jezeli chodzi o strefe wartych zobaczenia... ale wracajac to Ouran jest chyba najlepsza z ta co podales
Ouran High School Host Club - świetne anime chyba jedno z lepszych komedii jakie oglądałam
każdy ma inny gust , ale w punkcie Ouran wszystkie gusta zdają się zgadzać : Ouran jest świetny.
No nie wiem ... dla mnie to najlepsza nie jest ;] ale od biedy moze byc
Princess Princess
Kamisama Kazoku
Te anime nie są warte obejrzenia
ja nie ogladałem nic wiec ci nie doradze
5) Prosimy już nie zadawać pytań "Jakie anime polecacie..."
I to do tego cytat ze strony głównej. A tytułowej polityki ani widu ani słychu.
JA nie pytam "jakie anime polecają mi" , ale "czy te wymienione" warto zobaczyć
Princess Princess
Kamisama Kazoku
Aboslutnie nie...dna jakich mało:)
Princess Princess - nie widzialem
Ouran High School Host Club - przyjemne po ciezkim dniu pracy
Kasimasi: Girl Meets Girl - gniot
Kamisama Kazoku - gniot
gnioty tez ogladam
Może zadaj sobie pytanie czy ty jesteś warty żeby je obejrzeć.Niech każdy sobie zada takie pytanie
Ja zawsze ściągam po dwa odcinki z danej serii, która mnie interesuje. Jak niczym mnie nie zaskoczy to rezygnuje.
Kazde anime jest warte obejrzenia czemu ? zeby stwierdzic chocaisz ze bylo kiepskie ;]
Od kiedy KASHIMASHI to komedia? Jeden odcinek (mowa o drugiem) i parę wstawek humorystycznych nie czyni z serialu komedii. KASHIMASHI to jest dramat romantyczny. Takie romansidło wyboru. Główny bohater (a raczej bohaterka, bo przecież Hazumu tylko w pierwszym odcinku była chłopcem, później otrzymał ciało dziewczynki) stoi przed trudnym wyborem, czy ma wybrać swą pierwszą miłość, czy koleżankę z dzieciństwa. Każdy wybór rani. Czy seria powala. Hm? Mi się podobał. Co nie oznacza, że wszystkim też musi. Jedyna rada. Seria dopiero w trzecim odcinku wchodzi na właściwe tory, czyli dwa pierwsze trzeba przetrwać.
Pierwszy odcinek jest niezwykle nużący, lecz konieczny do zrozumienia fabuły.
Drugi idzie za bardzo w kierunku komedii.
W każdym razie KASHIMASHI zostanie przetłumaczone do końca. Pozostał mi tylko OVA. Tylko? Właściwie to tam dojdzie do ostatecznego końca.