Nie jesteś zalogowany.
Rowniez ogladalem tylko ourana i nie polecam.
wszystko tam jest głupie...
This is weak...why is so weak?? cause it lacks...it lacks...lacks...everythin??
"JA nie pytam "jakie anime polecają mi" , ale "czy te wymienione" warto zobaczyć " - Zgrzyt
To może taka analogia: "JA nie pytam 'kiedy będą napisy do naruto', ale 'czy będą napisy do naruto movie" - analogia rozbieżna i jako drugie 'coś' można wstawić wiele zamienników.
Problem jest taki, że sprawa jest oczywista i tłuczona dość długo na wielu forach różnej tematyki, na forach anime i różnych związanych z filmami, jest tak, że różne gusta mają ludzie w stosunku do danych gatunków etc.
"Każde anime jest warte oglądnięcią, nawet jeżeli mielibyśmy powiedzieć, że było do dupy" (czyjeś słowa w skrócie, inne wyrazy użyte).
Zresztą punkt 5. z serii "Polityka twardej ręki" podchodzi pod twoje pytanie, gdyż też pytanie jest związane z gustem adresata pytania.
Równie dobrze, można zapytać tak o każde anime i się zrobi jeden wielki bajzel (żeby nie mówić, że burdel), więc lepiej oglądnąć niż robić dyskusje. Równie dobrze, można odebrać to jako dyskusję o lubach różnych użytkowników, tzn. każdy opisuje swoją postawę wobec tego anime, z tego wnioskujemy wtedy czy POLECA czy NIE POLECA, ale czy warto, to naprawdę tylko od gustu zależy.
Tyle tekstu i zamieszania wprowadzonego chyba styknie póki co, może potem coś jeszcze zbroje.
Aha, sądzę, że warto obejrzeć każde wyżej wymienione (pierwszy post) anime.