Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam,
chciał bym odkupić od kogoś 3 tom Naruto ( albo 3 i 4 np. ) w jakiejś rozsądnej cenie. ;X
No to... Ma ktoś?. :X
sprzedam ci...rozsadna cena dla mnie jest...28 za calosc + za przesyłke za jeden tom policze sobie 14 PLN pasuje??
sprzedam ci...rozsadna cena dla mnie jest...28 za calosc + za przesyłke za jeden tom policze sobie 14 PLN pasuje??
przecież nowe kosztują 13 zł, a ty chcesz za używany 14 :|
hahahah ja mam 19 tomow:D hehehe i to w nowym stanie za 198zl hahaha... W jpf jest nawet rabat na to 5-10 %
cicho chcialem troche zarobic:) to jest rozsadna cena DLA MNIE xD
Pozwól, że odrzucę Twoją propozycje.
"cicho chcialem troche zarobic to jest rozsadna cena DLA MNIE xD "
Czyli innymi słowy chciałeś ze mnie zrobić kretyna, debila itd?. O_o'
Chyba żeczywiście zamówie przez jpf 10 tomów na raz i zapłace 116, 3zł. ;P
Jeszcze za to dostane 112pkt., ale nie co mogę za te pkt. dostać. :X Wiem tylko, że jakieś puzle. X_x' [ coś jeszcze?. X_x]
kiedys był notatnik,wizytowki,plany lekcji,kalendarze xD teraz tez musze cosik zamowic bo na puzle mam ochote xD
Tak własnie taka osobe chcialem z ciebie zrobic:
Taniej kupić drożej sprzedać moja dewiza polecam sie XD
kiedys był notatnik,wizytowki,plany lekcji,kalendarze xD teraz tez musze cosik zamowic bo na puzle mam ochote xD
Tak własnie taka osobe chcialem z ciebie zrobic:
Taniej kupić drożej sprzedać moja dewiza polecam sie XD
A nie wiesz może gdzie można zobaczyć co oferują z tych pktów?.
teraz oferuja tylko puzle:) czas promocji na notesy i pozostałe rzeczy ktore wymienilem sie skonczyl:) bedziesz mogl wybrac w momencie kiedy dojdziesz do wypełnienia formularza:) mozesz chyba wziac wiecej i po sprzedawac na allegro:)(np ja bym wział takie dwa puzelki xD)
Strony 1