Nie jesteś zalogowany.
Witam. Tamten stary wątek gdzieś wsiąkł. wiec napisalem nowy, w starym jest juz za duzo stron , szczegolnie dlatego ze zaczęła sie nowa seria z Vaizardami i Arrancarnami, i mam pare pytan. Jakiej plci jest ta kolega/kolezanka tego Vaizarda z blond włosami [nie pamietam jak sie nazywa ale coś na H]?? nawet po obejrzeniu mangi mam wątpliwosci?
Jak to bedzie z tymi fillerowymi postaciami? I czy mozliwe jest ze zrobią z tym wątek w srodku wątku mangowego??
Jakiej plci jest ta kolega/kolezanka tego Vaizarda z blond włosami
imho kawałek z anime - ten o pozostaniu dziewicą aż do śłubu - wsio wyjaśnia ;]
moze ktoś by zrobił synchro napisy do 111 bo są tylko do DB a przydałby sie do S'm
Shiba a co za problem minimalnie pomajsterkować SubEditem ???
Trochę techniki i człowiek się gubi
Vaizard ktory sie pojawia w 111(Hirako)jest facetem:) Ten który sie pojawia w 112(to niskie cos xD)to dziewczyna xD
a w 113 pojawi sie obojniak??:>
nie powiem xD za duzy spojler to by był xD ale moze pojawia sie nowi xD
a ja mam pytanie dlaczego te zastepcze dusze nie powiedzialy ichigo o jego ojcu ze jest shinigami przeciez musialy sie z ichigo widziec zeby chodziaz oddac mu cialo ?? ma ktos na to wytlumaczenie ??
ta ... ja ;] ... to postacie z fillerów ich tam wogole nie powinno być, dlatego niepowiedziały, bo by popsuły swoim fillerowym językiem fabułe mangi :p
ta ... ja ;] ... to postacie z fillerów ich tam wogole nie powinno być, dlatego niepowiedziały, bo by popsuły swoim fillerowym językiem fabułe mangi :p
Dokladnie.
a tak pozatym to w mandze było jak Isshin prosi/żada xD by KON nic nie mowil Ichigo wiec to jest kolejny powod;)
W mandze Isshin zabrania konowi powiedzieć cokolwiek (bo zrobi mu coś bardzo nieprzyjemnego :] )
khadzad - był pierwszy
Ostatnio edytowany przez beal (2007-01-27 14:52:17)
no wlasnie... przeciez rownie dobrze kon moglby powiedziec Ichigo i z jego charakterem napewno by to zrobil, czyżby bug?
w mandze probował mu nawet powiedzieć ,ale sobie przypomniał, że nie może i nie powiedział
dobra a ty na miejscu kona(piórko)sprzeciwił bys sie kolesiowi co rozniósł Grand Fishera jednym cieciem?? zastanow sie logicznie...
Nowe odcinki sa niesamowite, oglądam po kilka razy i nie mogę się doczekać kolejnych.
Już się nie mogę doczekać kolejnego v.v
ja sie najbardziej nie moge doczekac filmu .... uuuUUuuUUUuummmmm
nie czytam mangi powiem ze zrobilo to na mnie duze (pozytwne) jak zobaczylem ojca Ichgo w formie boga smierci a humor pierwsza klasa XD[okej][okej]
i lovin`it
najbardziej mnie rozsmieszylo jak Isshin mowi ze nieinteresuje sie zyciem osobistym swoj ich dzieci :-D:-D
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-01-31 22:48:06)
Witam mam pytanie bo nie jestem w temacie a przebrnąć przez wszystkie posty to nielada gratka. Czy spoilery w bleach już sie skńczyły a jak tak to na którym epku bo chciałem wrucić do ogladania tego anime ?? Z góry thxik za odpowiedź.