Nie jesteś zalogowany.
Jest git... teraz tylko wydawajcie wmiarę regularnie, by Angoli nadgonić .
Tekst na czwartym obrazku powinien byc chyba trochę inaczej ułożony, mimo iż jest to tekst piosenki.
Zobaczysz, Ĺźe pasuje, jak przesĹuchasz caĹego ed'a.
Nie wiecie przypadkiem, czy grupa Shinsen-Subs przestała tłumaczyć D.Gray-Mana? Grupa SD już wydała 13 odcinek, a SS nadal stoją na 11. Czy reszta odcinków od SS się pojawi? Czy zrobili sobie przerwę? Czy ktoś cokolwiek wie?
spoko, spoko zaniedlugo sie pojawi ich kolejny release
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
To dobrze, bo nie mam zamiaru tłumaczyć jedynie na podstawie hardsubu SD[zly]
SD ma bardzo kiczowate tłumaczenia. Widać, że na szybko robione ><, co psuje jakość oglądania.
SD ma bardzo kiczowate tłumaczenia. Widać, że na szybko robione ><, co psuje jakość oglądania.
Masz rację. Dla nich liczy się chyba to, żeby wydać, jednak jakość pozostawia wiele do życzenia.
heheh anime przyjemne jest w oglądaniu ale co chwile widze podobieństwa z Full Metal Alchemist
ale to dobrze
JaDaK napisał:Kurcze a ja czekam az SHS-TW wyda 7 ep.... ech....
ja też, tylko jak narazie to nie za bardzo mi sie podoba to anime, lecz myśle że to się dopiero rozkręci, z tego co słyszalem to ma byc taśmociąg jak Naruto, Bleach, Dragon Ball, wiec zobaczymy co dalej będzie
ja słyszłem ze mają byc 52 epki ??
Czy wie ktos, skad moge sciagnac D.Gray-Man ep. 16 i 17 od SD?
Czy wie ktos, skad moge sciagnac D.Gray-Man ep. 16 i 17 od SD?
Nie znajdziesz zrodla z prostej przyczyny, SD nie wydalo wlasnie tych dwoch epizodow.
Uwazam ze w anime jest za malo Lenalee:P
pa3cja napisał:Czy wie ktos, skad moge sciagnac D.Gray-Man ep. 16 i 17 od SD?
Nie znajdziesz zrodla z prostej przyczyny, SD nie wydalo wlasnie tych dwoch epizodow.
Uwazam ze w anime jest za malo Lenalee:P
Ok. Dzieki
A ja uwazam, ze Navi powinien byc glownym bohaterem
A ja wam zadam małe pytanko :
Która grupa według was wypuszcza lepsza wersję D.Gray-Man ?? Z tego co pamietam są dwie ORDER i SD
Najlepsze sa od Shinsen-Subs Wydali bodajze 18 epkow, ale chyba maja najlepsze tlumaczenia sposrod trzech grup, ktore je tlumacza (SD, Black Order i SHS)
Najlepsze sa od Shinsen-Subs Wydali bodajze 18 epkow, ale chyba maja najlepsze tlumaczenia sposrod trzech grup, ktore je tlumacza (SD, Black Order i SHS)
Nie fajnie ....
Od SHS nic nie mam ... tylko ORDER i SD... ale SD mnie zdenerwowało bo 19 epek albo 20 jest do du%y skompresowany, skonwertowany czy jak to tam... albo ja nie mam kodeków ( cmlfull159 wątpie aby nie starczył )
Mam małe pytanko do d.gray-maniaków.
Anime skończyłem oglądać na 11 epie i zamierzam wznowić oglądanie ale czytałem na różnych zagranicznych forach, że anime odbiega od mangi i, że pojawiły się już fillery :/ czy to prawda? Nie dość, że anime ma liczyć tylko 51 epów (nie wiem jak oni chcą to zakończyć) to jeszcze wpier**lają jakieś fillery :/...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja mam prosbe czy ktos ma napisy do wersji (black)Odera...mam to i w formacie mp4 z ich oficial stronki inne napisy mi nie dzialaja..aha i czy ktos poda http z innymi fansubami SD albo SS...
Może mi ktoś powiedzić kiedy "Młotek" i "Łapa" walczyli z "Wampirem" ? Który to był epizod ? chodzi mi o dokładne określenie ;] Od momentu jak Allen zniszczył tą wampirzycę akumę.
Ostatnio edytowany przez Belraist (2007-04-07 20:35:45)
19 ep, właśnie zacząłem oglądać i jest wampir, przewinąłem do końca i wygląda na to, że zacznie się walka, więc dokładniej - 20 ep.
A "Młotek" i "Łapa" to chyba masz na myśli Lavi'ego i Allen'a :]