Nie jesteś zalogowany.
Niezła ta twoja lista anime no i masz Fushigi Yuugi 52 odcinki w mniejszym rozmiarze niż Cieslak.:-D
Może się skuszę tylko wyjaśnij lepiej co i jak.;)
A te 'mononoke him' to ma być princess mononoke?:P
Niezła konkurencja nam tu powstaje 'nagrywanie anime za płyty'[hehe][hehe][hehe][hehe][hehe][hehe][hehe][hehe]
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
tak Mononoke Him = Księżniczka Mononoke.
Konkurencyjny wątek do wymiany jaka oferowana było przez `cieslak
Jak grzyby po deszczu wyrastają coraz to nowe wątki tego typu. Ale to dobrze, zawsze można sobie coś wybrać.
Może i ja się skusze, muszę tylko mieć więcej czasu by na dokładnie przestudiować Twoja listę.
Jak coś to odezwę się po zjeździe po weekendzie
Black_Cygnus: zatem zapraszam Ciebie oraz innych.
Dzięki, dzięki na pewno zgłoszę się jak wrócę ze szkoły, może uda mi się w niedzielę [28.01], a jak nie to na pewno w poniedziałek dam znać
Lista całkiem spora, a w dodatku znajdują się pozycję, których szukam od pewnego czasu :)Jakby co piszę się na kilka pozycji. Odezwę się na gg bądź tlena. Nie wiem też jaka jest jakość, nie wszędzie widać grupę, więc musiałbym się bliżej przyjżeć i skonsultować szczegóły co do danych anime:)
Ostatnio edytowany przez Rein (2007-01-27 17:22:21)
No niby jest zdrowa konkurencja. Tyle, że jakoś to nie wpływa na atrakcyjność oferty. Może ktoś się wysili i wymyśli coś innego niż stosunek płyt 2:1
Sir_Ace: No może być 1:1 ;p. Pozatym mnie bardziej chodzi o to by kazdy miał w miare dostęp do anime by to upowszechnić.
btw. żeby nie było niedomówień cały czas system pozostaje przy 2:1
Ostatnio edytowany przez Yaoshin (2007-01-27 19:18:52)
Sorki za post pod postem, ale chce przy okazji odświeżyć temat.
Zrobiłem update listy. Doszło troche pozycji . W tym:
Night Head Genesis
Tokyo Underground
Gantz
Geneshaft
itd.
Witam wszystkich forumowiczów. Yaoshin masz Shuffle, hmmm jeszcze nie miałem czasu żeby przyjrzeć się twojej liście jak go znajde to napewno coś sobie wybiore.