Nie jesteś zalogowany.
hehe sprawdzcie to
http://www.db4ever.com/db4ever/readarti … cle_id=163
wydaje mi sie to troche żenujące tak brac zlepki z różnych tomów mangi i najprawdopodobniej tapet lub obrazków z GT
ale sie nasmiałem
najlepszy jest vegeta na okładce
wygląda jak mangowy Lepper za młodu
fuj
było dać do "coś wesołego" jak już KONIECZNIE chciałeś się tym podzielić z innymi
No cóż... Też kiedyś miałem nadzieje, że coś takiego wyjdzie
Wiec nie potrafie się naśmiewać z tych, którzy ciągle w to wierzą. Ale nie rozumiem czemu to do nich ciągle nie dociera.
Żyją w swoim matrixie
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-01-27 18:17:13)
cooz pamietajmy ze db af tez mozxe zostac zrobiony przez fanow jak to bylo w przypadku GT
A od kiedy to dbgt zostalo stworzone przez fanow? Chyba, ze studio funanimation sa fanami db:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Funanimation wzielo pomysly od fanow :] nie wiedziales o tym ? przynajmnie tak slyszalem nie raz
Funanimation wzielo pomysly od fanow :] nie wiedziales o tym ? przynajmnie tak slyszalem nie raz
No w sumie, mi się obiło, że Toriyama w ogóle mieszał się do tej serii.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
wlasnie a ja slyszalem ze Toriyama juz nie chcial dalej robic i zrobili dalej sami ... kij wie jak to bylo... ale raczej GT nie jest dzielem Toriyamy ... porownajmy sobie Z i zwykle DB i GT
Ale miło by było gdyby coś takiego powstało. Jest już scenariusz, są projekty postaci. Tylko pozostaje to narysować.
To mowie .. moze nie za rok moze nie za 2 ale za 3 kto wie... moze jacys chorzy fanatycy sie za to wezma i jakies studio wyprosza ^_^ wkoncu big sukces by odniesli za takie cos , czemu? poniewaz DB kazdy zna
ja już wyrosłem z db mam all figurki i przeszło mi^^ kamehameha:P
a ja uwielam goku
jest kilak odcinkow AF mozna je znalazdz na youtube i innych tego typy stronkach (oczywiscie wszystkie sa robione przez fanow)
Akira narysowal minimange DB polaczona z One Piece. Gdzies zagubilem link, ale fajnie to wyszlo :)Vegeta jako Kapitan mórz
było już na forum
a no bylo ... i to dosc stare... Swoja droga Moze jakas dretwa petycje do Akiry o stworzenie AF ? :X<joke>
ryba napisał:było już na forum
Nie wiedziałem, długo na forum nie jestem [oops][deprecha]
Piter666 napisał:ryba napisał:było już na forum
Następnym razem skorzystaj z opcji "szukaj na forum"
A tu możecie sobie przeczytać streszczenie owego scenariusza do AF
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-01-27 22:10:43)
ryba napisał:Piter666 napisał:ryba napisał:było już na forum
Następnym razem skorzystaj z opcji "szukaj na forum"
Dobra dobra nie przesadzaj, skąd miałem wiedzieć? Skończmy to bo to [spam]