Nie jesteś zalogowany.
Dragon Ball GT nie był stworzony przez Akire ale za to np. postać Goku Ssj4 on narysował tak samo jak Vegete Ssj4
GT było strasznie słabe i jeżeli kiedyś w przyszłości miało by powstać af i miało by być podobne to lepiej niech nie robią już nic bo popsują moje zdanie o DB
Gt było wg najlepsze ze wszystkich 3 serii xD
AF nie istnieje to tylko mit. Wszystkie openingi i endingi z tej seri to tak naprawdę tylko intro z, któryś części Budokai. Poza tym Akira zaprzeczył w wywiadach wydaniu bądź planowaniu takiej serji więc czego wy jeszcze szukaće.
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez kuku628 (2007-01-28 00:42:36)
kolejny sie z choinki urwał...MY TO WIEMY
Więc nad czym się tu rozwodzicie?
Ostatnio edytowany przez kuku628 (2007-01-28 00:43:24)
masz na mysli temat?? wysmiewa tych co wierza nadal w AF przeczytaj uwaznie pierwsze posty xD
Można to i tak odebrać.
żal... to gorsze od fillerów (gt to już filler)
żal... to gorsze od fillerów (gt to już filler)
Ale dobry.
GT jest najlepszą serią anime DB i DBZ było cholernie do bani:/
mi się nie podobało no może ostatnia walka z lee shen ronem (czy jakoś tak) była w miarę fajna ale musiałbym jeszcze raz obejrzeć bo oglądałem ostatnio jak leciało w TV. Teraz może bym zmienił zdanie
zal mi was ludzie ... Akira mowil ZE TERAZ nie bedzie nikt nie mowil ze za kilka lat nie bedzie i bedzie w ogole o czyms innym ... akira przeciez nikt nie zyje wiecznie moga zrobic Drafon Bool ... po co sie rozwodzic? to tylko przypuszczenia ... ale jezeli mowicie ze GT bylo lepsze od Z i zwyklego to macie cos z mozgami ssj4 lol
DBZ forever
Mavet za takie obrażenie warna mogłbys dostac xD w koncu obrazasz moje osobiste poglady ple ple ple ple:/ DB i DBZ to chlam nad chłamy:/ DBGT jest w miare fajny...:
"Akira mowil ZE TERAZ nie bedzie nikt nie mowil ze za kilka lat nie bedzie i bedzie w ogole o czyms innym ... akira przeciez nikt nie zyje wiecznie moga zrobic Drafon Bool"
Chyba ty masz coś z mózgiem ze napisałeś takie zdanie xDxD[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
DBZ forever
True, true... yp
"Beer is a life blood of fansubs! So help keep fansubing alive and give me some beer!!!!11111"
Piter666 napisał:DBZ forever
True, true... yp
"Beer is a life blood of fansubs! So help keep fansubing alive and give me some beer!!!!11111"
DBZ najlepszyn
ale GT tez bylo niezle 8) szczegolnie ta scenka...
[URL=http://images12.fotosik.pl/26/c96a24956ff1b858med.jpg][/URL]
DBZ było mocne..ale jako manga w anime skopali totalnie
mam tu cos zwiazane z "AF"
[URL=http://images13.fotosik.pl/26/3424526375e73f9f.jpg][/URL]
ktos wie co to za postac ??