Nie jesteś zalogowany.
gotenks lub gogeta ssj4 miliony xD(nie wiem zgubiłem postac we włosach xD)
mam tu cos zwiazane z "AF"
[URL=http://images13.fotosik.pl/26/3424526375e73f9f.jpg][/URL]
ktos wie co to za postac ??
Hahaha za mocna fota;D Co to jest? SSJ69?
nie to ssj3 raditza :p
nie no nie wiem co to jest za typ ale raczej songo w 8 hahahah
co do gt to akira był podobno konsultantem w niektórych sprawach ale nic nie mieszal sie do fabuły
i oczywiscie DBZ rules
a co do AF to mam nadzieje ze kiedys może bedzie ale nie pod tym tytułem bo juz mi sie to źle kojarzy
moze tak Dragon Ball NEXT czy cos heheh lol
Ja po cichaczu licze, że może akurat za rok, dwa, dziesięć lat pojawi się w końcu Dragon Ball AF Przeglądając forum związane z DB trafiłem na wiele bardzo ciekawych scenariuszy na temat AF (bardzo wciągające). Może w końcu ktoś odpowie na prośby fanów
Może za jakieś 7-10 lat to tak ale teraz napewno nie. Kiedyś miałem kilka zabawych sytuacji z kolesiem(tym samym) który chwalił się na różnych forach że ma całą płytkę DVD odcinków DB AF i mówił że w takiej samej jakości jak DB GT ma. Nie no jak to przeczytałem 1 raz spadłem z krzesła obrotowego śmiałem się przez 20 minut i przewracałem z boku na bok. Po przeczytaniu po raz któryś z koleji tych samych bzdur trochę się zdenerwowałem.Skopiowałem jego GG i napisałem mu że jeżeli ma DB AF to niech mi podeśle pocztą i że mu zapłacę zaczął się wypierać że ma u kumpla i nie wie kiedy mu odda(tak pisał na każdym forum jak go pytali żeby zamieścił choć 1 odc. na jakimś serwerze lub żeby komuś podesłał 1 płytkę CD z jednym odcnikiem) po kolejnej takiej odpowiedzi i nie odpowiadaniu na moje maile(związane z wysłaniem płytki) ani nie odpowiadaniu na gg napisałem mu na jednym forum żeby nie pisał takich głupot gdzie indziej bo mnie to denerwuje i jeżeli gdzieś to jeszcze napisze to ja tam do niego wpadę(mieszkał bodajże w Krakowie a właśnie w tym czasie pojechałem tam po korki więc nie było daleko(wcześniej jak się umawialiśmy
na gg podał mi adres) i już nie będzie głupot na forum pisał po tym poście nie zauważyłem już ani jednego posta o podobnej treści na jakim kolwiek forum(sprawdzałem niktóre forum parę razy nic nie stwierdziłęm więc pousuwałem zbędne konta pozakładane przezemnie i usunołem wszytkie adresy i nr. gg jego narazie spokuj prawdopodobnie zmienił nick to był jakiś 14 lub 15 latek).
Sorry za błędy.I treść tego posta którym mogłem kogoś obrazić.
mam tu cos zwiazane z "AF"
[URL=http://images13.fotosik.pl/26/3424526375e73f9f.jpg][/URL]
ktos wie co to za postac ??
Chrzanisz!!! Nawet nie chciało ci się poszukać na necie
Kto jeździ na konwenty wie co to jest. Brak mi słów dla twojej głupoty.
Tutaj jest dla zainteresowanych ciut bardziej niż spider cały komiks - http://www.komiks.gildia.pl/tworcy/artu … ragon_ball
autor - Artur Sadlos
Przyciągał tłumy na konwencie Reanimation 4
oo zaraz przeczytam:)niesetety nie słyszałem o tym wiec wydałem za szybko osad:)(co do postaci na tym xD)
Mnie się szczrze podobała recenzja na Tanuki-Anime dotycząca Dragon Ball AF. Po jej przeczytaniu dopiero okazało się że było to tylko prima-aprilisowym żartem. Dałem się bardzo poważnie wkręcić, bo nawet chciałem już rozgłaszać tą radosną nowine moim kumplem, ale niestety nic z tego.:D Oto link do tej recenzji: http://anime.tanuki.pl/strony/anime/624/rec/631
Fajnie mu to wyszło nawet nawet (jeszcze o tym nie słyszałem) to było fajne legendarny Super-Sayanin nieźle to wymyślił(że jeszcze żyje hmmm) ten ziomek(że się tak wyrażę) miał niezły pomysł na walkę z takim przeciwnikiem
mogłoby to kiedyś zostać wykorzystane w kontynuacji DB która może kiedyś powstanie... .
nigdy juz nie powstanie zadna czesc DB:/przestancie sie ludzic:/
[cytuj]Co o tym sądzicie??[/quote]
Nikt się nie łudzi ale popisać na ten temat można a co nie można podziwiać twórczości czyjejś jeżeli chłop jest zdolny to niech tworzy .Zazdrościsz mu talentu i pomysłu.
ronaldo...idz do ogrodka skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem
"nigdy juz nie powstanie zadna czesc DB:/przestancie sie ludzic:/" to zdanie było odpowiedzią na to zdanie:
"mogłoby to kiedyś zostać wykorzystane w kontynuacji DB która może kiedyś powstanie... ." kontynuuacji DB juz nie bedzie koles ma talent ma pomysł a zazdrościc to ty mozesz kazdemu normalnemu człowiekowi intelektu:/nawet temu całkiem głupiemu:/
ez khadzad zazdroscisz mu intelektu niestety tak to jest , jak sie takie dziecko wezmie ;x dostal bys 4 warmy i dal sobie spokoj zycze ci tego ;x jeszcze 2 do 4 ...
co do tematu to chlopok ma talent ... ale co z tego skoro dla mnie prawdziwa anime i manga jest tylko z japoni ? jak by zaczeli "tworzyc" mange i anime w polsce nie ogladal bym dla mnie klimat ma jezyk japonski itd itp a nie Polski...
Za chwile wpadnie tu moderator i zrobi porządek z tym durnym bigofftopem... Pewnie polecą warny więc radzę przestać to przedłużać...
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-28 16:06:55)
Z twoich ust to brzmi jakby bezczelnie trochę...
xD ale na serio nie wiem dlaczego ludzie sie az tak podniecaja tym AF seria definitywnia doszła konca i jakby wznowili to byłbym zły jak diabli(no chyba ze remake DBZ i DB)
Jak bys nie wiedzial DBZ juz jest remake..
liczyłem na ladna kreske podobna do GT...