Nie jesteś zalogowany.
Bo nie umiem pomniejszyć gifu
he, moze wydawac sie głupie i banalne, ale mozesz rozklatkowac gifa (jeżli animowany) i każda klatkę po kolei zmniejszac i zrobic na nowo
KDE4 ssie
Abstrachujac od tego co przed chwila napisales(malkor). Ostatnimi czasy pojawia sie coraz wiecej zmian. Szczegolnie jesli chodzi o znaczenie pojec: "interpretacja prawa", "pijany", "rowerzysta". Dobro i zlo sa pojeciami wzglednymi wiec nie bede w tym momencie obiektywny ale w moim mniemaniu swiadoma zmiana (czegos) na niekorzysc ogolu to czysty absurd i powinno sie tego unikac.
Gdy na celowniku mamy avatar ktory jest malo waznym elementem to sprawa jest prostsza aczkolwiek zwiazana z tym co napisalem wczesniej. Hipotetycznie: gosc zmienia wspanialy, charakterystyczny symbol(w avku offcors) na czarny kwadracik. Dla niego bedzie to superoryginalne i wspaniale a nam sprawi to zawod poniewaz zniknie cos co wszyscy "ubostwiamy". Wtedy pojawi sie pytanie czy nie lepiej zostawic TA konkretna sprawe wracajac do poprzedniego stanu. Oczywiscie przesadzam w tym momancie ale przeciez do takiej sytuacji mogloby dojsc.
Nie obchodzi mnie co ludzie mysla o moim avatarze bo przeciez jest "moj" i wazne ze mi sie podoba. I rozumiem Cie bo sam jestem wrogiem monotonii i realizmu:)Moze ktos ma jakiec inne pomysly odnosnie mojego pytania 2 posty wczesniej?
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
no prosze jacy mili ;p to teraz powiedzcie czy mam se zmienic avatarek ? i syg ;p i jak dla was Avatarek ladny jest ?;p
Szkoda, bo zaraz bym prosił o coś dla mnie Nie podoba mi się w tej animacji tylko jedno, a mianowicie, że nie ma tam jednego bohatera, który rozpiepsza wszystkich, tylko każdy zabija kogoś, potem zabijają jego itd. ;]
jak w zyciu kazdy cie ktos za dupe chyci
To jak moj av ? zmienic ?
Rammstein napisał:m4ni3k to dlaczego nie pomniejszysz sobie tego z Cludem i nie wstawisz tutaj :>
Bo nie umiem pomniejszyć gifu
Dla tego pana jak i innych którzy już muszą mieć animowanego avatara (działa zasada: zesraj się a nie daj się) istnieje taki page:
http://www.gifworks.com/image_editor.html - online editor
No dobra reaktywacja topicu i wprowadzenie trochę zasad żeby nie było jakiegoś dzikiego hasania (aha wstęp i zasady napisałem w takim "telezakupowym" stylu który brzmi jak by było kierowane do 9 letniej dziewczynki celowo .. dla zwały -,- żeby potem nie było (czułem sie w obowiazu to nadmienić bo nie wszyscy zdali sobie z tego spraw i odbierali ten wstęp jako zniewagę(w poprzednim topicu) (i ogólnie ciężko im było sie odnaleźć w zaistniałej sytuacji ale dzięki temu wstępowi myślę ze już nie będą mieć z tym problemu)
Fajny avatar to podstawa egzystencji na jakim kolwiek forum dzienniki niemu można zaznaczyć swoja indywidualności, ale zdarza sie ze avatar którego szukaliście (nieraz przez kilka godzin po googlach lub sami zrobiliście )nie został zauwaznony wiem taka sytuacja potrafi smucić przez parę dni musimy temu zaradzić takie sytuacje nie maja prawa sie powtórzyć
By zażegnać tego typu problemy powstał ten topic możecie w nim chwalić sie świeżo zmienionymi avartkami(albo propozycjami które wydaja wam sie dobre na avatara ale nie zdecydowaliście sie na zmianę )
Oki teraz na poważnie czyli Zasady
1 Avatarki jak najbardziej można (a nawet trzeba) komentować
2 Jednorazowo można wklejać 3 propozycje ( sytuacja w której ktoś sie wbija i wkleja 40 rożnych avatarow i tłomaczy sie ze wszystkie są dobrymi materiałami ale nie mógł sie zdecydować który wiec dal wszystkie) niema prawa zaistnieć
3 Jesli posiadasz jakiś avart od dluszego czasu i skrywałeś /as zanim jakąs tajemnice i poczułeś/poczualaś ze jesteś gotowa/y nam ta historie to na pewno chętnie wszyscy ja wysłuchają(przeczytają właściwie)przy nowych avartach oczywiście tez można powieciec to to i tamto jeśli masie tak potrzebę
4 Wklejamy link avatara którym sie aktualnie chwalimy ze w przyszłości potomność mogla zobaczyć jak to odbywała sie nasza avartowa ewolucja jakie panowały trendy itp ^^(najlepiej w formie małego obrazka tak jak ja to zrobiłem )
5 Nie robimy zbyt dużego offtopa nie chcemy żeby to miało miejsce [URL=http://img529.imageshack.us/my.php?image=watekdu8.jpg][/URL]
Do Modow/Adminow takie tematy istnieją na większości forów(na których sie udzielam przynajmniej) i maja sie dobrze ze tak powiem wprowadzaj mila atmosferę i pobudza inwencje twórcza (każdy chce zabłysnąć ładnym avartem przed kolegami i koleżankami)
To ja zacznę sie chwalić może związku z zbliżającym sie trzecim sezonem ZnT CC została zastąpiona inna wiedźmą naszą ukochaną Louise[URL=http://imageshack.us][/URL]
powiem jeszcze ze sam zmotałem tego avatara
zdarza sie ze avatar którego szukaliście (nieraz przez kilka godzin po googlach lub sami zrobiliście )nie został zauwaznony wiem taka sytuacja potrafi smucić przez parę dni musimy temu zaradzić takie sytuacje nie maja prawa sie powtórzyć
Ja mam chyba w życiu poważniejsze problemy...
Do Modow/Adminow takie tematy istnieją na większości forów(na których sie udzielam przynajmniej) i maja sie dobrze ze tak powiem wprowadzaj mila atmosferę i pobudza inwencje twórcza (każdy chce zabłysnąć ładnym avartem przed kolegami i koleżankami)
Na tych forach, które ja odwiedzam, takich tematów nie ma Bo w sumie jaki jest jego sens, skoro ten avatar jest cały czas widoczny przy każdym poście? Anyway, temat na forum jest, więc niech sobie będzie.
Ja swojego avatara mam od początku przygody z netem (czyli już ładnych paru lat), nigdy go nie zmieniałem i nie zamierzam zmieniać.
Cóż ja swego nie zamierzam zmieniać (przynajmniej na ANSI), i sam się gubię jak ktoś zmienia bo częściej kojarzę kogoś po avku niż nick'u
tiiia jak juz pisałem specjalnie napisałem to w takim stylu jak by to było adresowane do 9letniej dziewczynki ( dlatego napisalem ten podwojny wstemp)ja swojego czasu duzo sie udzielalem na forum.battlenet.pl (dosc spore forum) i tam avart to nie jest coś tak stałego, ale nvm na każdym forum znajda sie "modnisie" które zmieniają avartki i chcą sie tym pochwalić
ale wasze (ludzi ktorzy trzmaja sie jednego ava)szanse nie sa w tym topicu zaprzepaszczone .. możecie opisać historie waszego ava(skoro tyle dla was znaczy to musi mieć jakoś historie)
/sprzdawanie_dziecia_zabawek_mod_off kutwa jakoś dziwnie sie czuje gdy pisze w takim stylu "opowiedz nam swoja historie Marysiu" brrr
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-06-24 21:39:00)
Ja swojego avatara mam od początku przygody z netem (czyli już ładnych paru lat), nigdy go nie zmieniałem i nie zamierzam zmieniać.
Same here.
Przybył jakiś n00b i zaczyna nam się tu panoszyć z jakimiś zasadami o.O (3 miesiące to żaden staż, gdybyś miał wątpliwości)
~Z0n9er, a nie boli cię pisanie z takimi błędami? A może uważasz, że 9-letnie dziewczynki walą tak rażące błędy, jakich ty się dopuściłeś? Spora ich część ma na pewno lepiej opanowaną pisownię niż ty... I tak swoją drogą, przeważająca większość chłopaczków się tu panoszy
I co byś chciał usłyszeć o moim avatarze? Że jest to Ninja Ninja i go już nie zmienię, bo jest dla mnie formą ostateczną? No to tego nie powiem Jakoś mało mnie interesują historie spod znaku "Mój pierwszy avatar, czy bolało?".
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
fajny misio DUDi
a tu mam calkiem zwałowy awatar niestety to forum go nie uciągnie jako avatara [URL=http://imageshack.us][/URL]
fajny misio DUDi
a tu mam calkiem zwałowy awatar niestety to forum go nie uciągnie jako avatara [URL=http://imageshack.us][/URL]
A czy nie lepiej zrobić własnego awatara? ktoś tu napisał, że avatar to jak fryzura... jest jako osobista wizytówka i takie tam. Zrobić własnego, pochwalić się i mieć na długi długi czas.
Gdyby nie to że moje są nieregulaminowe (czyt. są za duźe ) to bym tu wstawił i może też się pochwalił
Niektórzy chyba naprawdę nie mają co w domu robić... Taka rada, chyćcie się jakiejś roboty...
Ps. co do ava z Bleacha (tego powyżej), to jest imho daremny.
Ostatnio edytowany przez Cain (2008-06-24 23:50:55)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
A czy nie lepiej zrobić własnego awatara? ktoś tu napisał, że avatar to jak fryzura... jest jako osobista wizytówka i takie tam. Zrobić własnego, pochwalić się i mieć na długi długi czas.Gdyby nie to że moje są nieregulaminowe (czyt. są za duźe ) to bym tu wstawił i może też się pochwalił
ja aktualnie mam avartka zrobionego własnoręcznie // zmniejszenie obrazka to nie jest jakiś duży problem 0.o
[cytuj]Przybył jakiś n00b i zaczyna nam się tu panoszyć z jakimiś zasadami o.O (3 miesiące to żaden staż, gdybyś miał wątpliwości)
~Z0n9er, a nie boli cię pisanie z takimi błędami? A może uważasz, że 9-letnie dziewczynki walą tak rażące błędy, jakich ty się dopuściłeś? Spora ich część ma na pewno lepiej opanowaną pisownię niż ty... I tak swoją drogą, przeważająca większość chłopaczków się tu panoszy
I co byś chciał usłyszeć o moim avatarze? Że jest to Ninja Ninja i go już nie zmienię, bo jest dla mnie formą ostateczną? No to tego nie powiem Jakoś mało mnie interesują historie spod znaku "Mój pierwszy avatar, czy bolało?".
Atam odrau noob -,- nie zasłużyłem na takie nazwanie, nie lamie nagminnie zasad ani nie spamuje zbytnio
zasady wklejałem bo mój poprzedni temat nie mogl isniec bo ten trup z przed około 1,5 roku już istniał , a żeby topic sie ztoczyl sie na rozmowy na tematy zupełnie nie związane z zamysłem autora (te zasady sa mocno z przymrożeniem oka ka a moje wtrącenia o "opowiec nam historie swojego avartka" i "co czujesz gdy na niego patrzysz" mailem nadzieje ze naturalnie potraktujecie jako żart( jednak zaduzo wymagałem ale cóż)
co do 9 letnich dziewczynek to mam 3 siostry (przyszywane /spit w każdym razie nie maja nic wspólnego z moja krwią(ale co to kogo obchodzi)/ zdibko większe niż 9 lat ale i tak paskudy) i z tego co pamiętam "opowiec mi swoja historie " to są ich klimaty i tak jakoś sie przyczepiłem
co do rażących błędów to sorry za nie
i jeszcze raz powtarzam ze nie sadziłem ze weźmiecie na serio te moje teksty o rozczulaniu sie nad nimi ehhhh jez
wszystko tak na poważnie odrazu bierzecie (pewnie wkurza was ze młodzi maja 2 miechy w słońcu opierdzielania sie )
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-06-25 00:23:13)
biernatt napisał:
A czy nie lepiej zrobić własnego awatara? ktoś tu napisał, że avatar to jak fryzura... jest jako osobista wizytówka i takie tam. Zrobić własnego, pochwalić się i mieć na długi długi czas.Gdyby nie to że moje są nieregulaminowe (czyt. są za duźe ) to bym tu wstawił i może też się pochwalił
ja aktualnie mam avartka zrobionego własnoręcznie // zmniejszenie obrazka to nie jest jakiś duży problem 0.o
Wyobraź sobie, że są avatary, które po zmniejszeniu dalej za dużo ważą. Dziwne prawda?
Jak np. [URL=http://imageshack.us][/URL]
Zrobiłem go dawno temu.