Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jako że sam jestem mistrzem gry w Warhammera i D&D to postanowilem zalożyć wątek w którym inni mistrzowie(i nie tylko) mogli by podzelić się ciekawymi przygodami, wymyślonymi przez nich zagadkami czy zmianami(na lepsze)oryginalnych zasad gry.
Ja uwielbiam "latające drzwi" i zdziwienie graczy którzy razem z tymi drzwiami czesto latają, Kocham także zagadki które czasem wymyślam a gracze się nad nimi wysilają i niektórych za cholere nie mogą rozgryść...
Chodzi o to że jeśli przygotowałeś kiedyś jakąś przygode która była naprawde ciekawa i innowacyjna to opowiedz o niej i może dzięki temu pomożesz lub zmotywujesz innych do wymyślenia jeszcze ciekawszych przygód.
nie te forum ... ale jak chcecie zeby nie bylo to ja tez nie bardzo rozumiem ocb moglbys jasniej ? oO"
nie te forum ... ale jak chcecie zeby nie bylo to ja tez nie bardzo rozumiem ocb moglbys jasniej ? oO"
Już jaśniej nie mogę tego wyraźić, chcesz opowiedzieć o czymś ciekawym to zrób to a jeśli nie chcesz to omiń ten wątek.
Chodzi o to że jeśli przygotowałeś kiedyś jakąś przygode która była naprawde ciekawa i innowacyjna to opowiedz o niej i może dzięki temu pomożesz lub zmotywujesz innych do wymyślenia jeszcze ciekawszych przygód.
Odnoszę dziwne wrażenie, że kubikowi chodziło o to, iż on w ogóle nie wie ocb jeśli chodzi o "mistrza gry" itp
Mam nadzieje ze temat jeszcze przetrwa, bo sama z checia opowiem pare ciekawych historii ktore wymyslil moj Miszcz Gry i w ktorych moja postac brala udzial :] Tyle ze teraz nie mam czasu.. ale jak cos to sie deklaruje ze wieczorem cos napisze
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-01-31 14:54:25)
Tez jestem mistrzem- cietej riposty i wlasnej reki.
Najlepiej żeby jakiś moderator sczyścił ten wątek i zostawił tylko posty desariana i pa3cji.
Hmm... ja jestem raczej graczem, ale moge sobie poprzypominać pare fajnych scenariuszy tyle że teraz we Wrocławiu siedze i wypoczywam więc szybko się za to raczej nie zabiore ;P
Co do scenariuszy to głównie ściagamy gotowe z neta, ale teraz nasz Misztrz gry wymyśla przygode na bierząco w czasie sesji więc wychodzą nam ciekawe kwiatki:)
Ja nie lubie ściągać przygód z neta,sam wole je tworzyć a poza tym sam rysuje mapy. Co by nie mówić to ponad połowe questów tworze w trakcie trwania sesji.
Strony 1