Nie jesteś zalogowany.
Dziękuje bardzo za odpowiedź Wkońcu jupi ^^
113ep sie ściąga *-* ściągaj się ściągaj, ja chce już cie obejżeć maaaj preszszszszysssss~ *-*
Odcinek 113 jest super ja chce kolejny!!!!! AAAA dlaczego tydzień na kolejny?? Bleach Rulez
no jak byś miał jeden po drugim to już by sięzaczęły kolejne fillery dlatego lepiej poczekać a odcinek całkie całkiem kolejny będzie jescze lepszy I quess
Jakie całkiem całkiem one są po prostu boskie!!! A zwróciliście uwagę że kolory i sama kreska rysownia są troszkę lepsze w szczególności kolory żywe i bardzo miłe. A nie wyblakłe jak w filerach.
To fakt, ale release db i tak jest beznadziejny, mam nadzieje ze jakaś fajna grupa się za to weźmie, bo tak to tylko rawy wchodzą w grę
akurat fillery w bleachu byly calkiem ciekawe
113ep był po prostu suuuuper *-*
Dobry.113 ep. rewelacyjny,nowi wrogowie b.silni.nareszcie akcje niesamowicie przykuwajace do tv.bleach the best:P
pzdr.
poczekajcie na to co bedzie potem, ten odcinek to pestka nic wiecej nie powiem bo bedziecie mowic ze spoileruje
poczekajcie na to co bedzie potem, ten odcinek to pestka nic wiecej nie powiem bo bedziecie mowic ze spoileruje
Wiem o co chodzi i nie moge sie doczekac jak to bedzie pokazane w anime.
Nie mogę się doczekać GJ'a i drużyny To co teraz jest to zwykłe wprowadzenie
Odcinek 113 wymiata, aż żal że trzeba czekać aż tydzień na kolejny. Chociaż trochę mnie wygląd tych dwóch nowych kolesi wkurza, wyglądają jak jacyś cyrkowcy.
Ta to prawda jezeli ktos tak bardzo zachwyca się tym odcinkiem to przykolejnych zapewne będzie się moczył
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nastepny odcinek, czyli 114 juz bedzie duzo lepszy od 113. A jak przyjdzie wiecie kto, to bedzie miazga.
Ta jak przyjdzie pan G***** to będzie dopiero siekiera.
Ps. Czy moment przybycia Ulquiry i Yamiego nie przypomina wam przybycia Vegety i Nappy z Dragona :> ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ps. Czy moment przybycia Ulquiry i Yamiego nie przypomina wam przybycia Vegety i Nappy z Dragona :> ?
Dokładnie to samo mi przyszło do głowy:D.
hehe jak wyżej to samo pomyślałem i też porównanie Dużego i mniejszego (również charaktery podobne) gruby porywczy niczym nappa