Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Telekomunikacja Polska wykonała spory ukłon w stronę wszystkich Internautów, znosząc miesięczne limity transferu. Do tej pory Neostrada+ w najwolniejszej opcji nakładała ograniczenie 7Gb transferu miesięcznie a w najpopularniejszej wersji 512 - 15 Gb transferu miesięcznie. Każdego miesiąca blisko 7% użytkowników przekraczało powyższe limity.
Poza zniesieniem limitu transferu Telekomunikacja Polska zdecydowała się przyśpieszyć Neostradę 128 do 256 kilobitów, oczywiście bez podnoszenia ceny usługi.
wp
Co o tym sądzicie, bo ja uważam, że to zbyt piękne by było prawdziwe;)
To jest prawdziwe byłem dziś w telepnukcie, niestety wciąż będę płacił 150zł misięcznie<depresja>
No comment czlowieku. Naucz sie czytac forum, od kilkunastu dni rozmawiamy o tym w innym watku poswieconym neo. [kupa][shithappens]
No comment czlowieku. Naucz sie czytac forum, od kilkunastu dni rozmawiamy o tym w innym watku poswieconym neo. [kupa][shithappens]
Tylko ze jak w styczniu przekroczylem limit to 4 dni musialem sie meczyc z predkoscia 32 kb/s (podkreslam kb nie kB )
Wiec tym razem to juz pewne ze nie ma limitow ? I dotyczy to wszystkich czy tylko nowych abonentow ?
Każdego miesiąca blisko 7% użytkowników przekraczało powyższe limity
Według mnie dużo więcej więcej osób przkraczało limit
Już dyskutujemy na ten temat - cały wątek znajduje się pod tym adresem: Netia zamiast Neostrady.
Po kiego ch?ja ma czytać wszystko, co wypisuje się na forum, jeśli np. większość z tego go nie interesuje?
Tylko ze jak w styczniu przekroczylem limit to 4 dni musialem sie meczyc z predkoscia 32 kb/s (podkreslam kb nie kB )
Ja tak mam średnio przez 3 tygodnie w miesiącu xD A brak limtów w neo mnie już nie interesuje bo emigruję do neti[yahoo]
KAT napisał:No comment czlowieku. Naucz sie czytac forum, od kilkunastu dni rozmawiamy o tym w innym watku poswieconym neo. [kupa][shithappens]
Po kiego ch?ja ma czytać wszystko, co wypisuje się na forum, jeśli np. większość z tego go nie interesuje?
Nie musi, wystarczy jakby użył opcji szukaj. :/
Ps. Uważaj na słowa.
Strony 1