Nie jesteś zalogowany.
Temat dalej zipie
Jedyne czego brakuje człowiekowi tutaj, to porządku, ale co ja będę narzekał jak się ludzie napracować muszą żeby co nieco dać i jeszcze porządkować nieznane im tapety/skany z anime
Syzyfowa praca - próba osiągnięcia porządku ;] Może ja co nieco wrzucę dziś/jutro jak wrócę na kompa.
nono nie powiem te ostatnie to sa dobre ale moze dlatego ze sa w neglizu
:):):)::):;)
Ja bym chętnie coś wstawił, ale boję się że znów dostanę warna, bo u mnie wszystkie arty są co najmniej ecchi, a już kiedyś 2 razy oberwałem za wstawianie obrazków które za dużo pokazują.
heh...<rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana...>
Gdy tak sobie przeglądam te screen'y to stwierdzam, że musiałbym wreszcie złapać "Wenę" za d**ę i poskładać sobie jakieś fanart'y <zwłaszcza że materiałów pod dostatkiem>.
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
W Bleachu to jest spory wybór dziewczyn, no a mi podoba się najbardziej Rangiku, tylko szkoda, że tak ciężko jest znaleźć z nią jakąś tapetę/obrazek.:( Co do innych to Tatsuki, Yoruichi, Orihime, Kuukaku, też cieszą oko, może to dlatego Bleach ma takie wzięcie?:P
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
kuukaku moze cieszyc oko tylko biustem wiekszym niz głowa:/ yoruichi moze jeszcze cieszyc(ach ta ciemna karnacja;P)Orihime to samo co kuukaku tylko z mniejszym 3D...ja bym dodał jeszcze panią kapitan z FMP;Pcałkiem miła z twarzy:) albo yuye z SamuraiDeeperKyo;P
Hmm, ja tak sobie patrze na tapetę z motywem Anime + Firefox
Niestety, ale bardzo mi się nie podoba - ziemia jakaś taka nie taka, ogółem dziwna grafika, słabo zrobiona tapeta ;( Ale chodzi mi tylko i wyłącznie o motyw, Anime + Firefox (niebieski, czerwień, lekka żółć płomyka - idealne dobranie kolorów + jeszcze jakieś ;p) - niestety bardzo mało jest FAJNYCH (według mego uznania) tapet z wstawkami kobitek z Anime + Logo jakiegoś softu (win/ff/opera etc.), a takie akurat najbardziej lubię i ubolewam nad tym... (rekompensuję to sobie tapetami abstract, które są cudowne w swym skomplikowaniu i prostocie :])
No, to tyle chyba ode mnie - taki post z refleksją, musiałem to z siebie wyrzucić.
Fajne dupy? No, dużo jest fajnych lasek w anime ;D Mam też ogromną ilość tapet i skanów owych pań
Przykładowo - bardzo fajny skan, przynajmniej obecne tam istoty są słodkie dla mych oczu
Ładniusia następna
Następne coś pięknego, taki urok jakiś ma, przynajmniej mi się podoba
A to jest baaaardzo słodkie
Pewno coś jutro albo i dziś (;o?!) wrzucę, ale jeszcze zobaczym - podobają się? Musicie odpowiedzieć, bo jak nie trafiam w gusta niczyje, to lepiej żebym się nie kompromitował swoją odmiennością i dewiacjami - niektórzy ludzie mówią, że jestem aspołecznym psycholem, ale różnie to bywa
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-02-02 21:42:35)
to chyba troche zbyt o ecchi zachacza:)a nawet o hentai xD(miejscami xD)
~Bakura nie mam ;(
~khadzad moje czy zgrzyta zachaczają o ecchi/hentai ? Moje, sądzę są w porządku, trochę biustu widać, no ale bez przesady! Głęboka aluzyjność i trochę oglądając te fotki trzeba zamienić się w perwersa ;]
Wnioskuję, że choć troszkę się podobają, to zaraz kilka jeszcze wrzuce
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-02-02 22:21:49)
Eee tam od razu hentai. Naprawdę fajne arty, mam nadzieję że nie wylecą .
PS. Brawo! Wreszcie ktoś dał coś co mi się podoba i jeszcze tego nie mam:-D!
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-02-02 22:22:55)
jest bardzo cienka granica pomiedzy hentai i ecchi:) łatwo ja przekroczyc nie zauwazywszy xD
Z grubej rury
Taki kawaii lekki ;]
A tutaj bardzo fajne kilka tapetek z jednej serii (wysoka rozdziałka, ładne skany, nie każdemu podejdzie pod własne gusta, ale...)
Piękna seria Pink ChuChu
Co nieco jeszcze wrzucim ;]
YES! YES! YES! Proszę bardzo! Specjalnie dlaaaa....
Bakura!
Wystarczy wam, dzisiaj i tak dużo wrzuciłem - przepraszam, że na takiej porcji się kończy, jeżeli czujecie niedosyt, to bez obaw, bo c.d.n. na bank
Ale wy też coś wrzucajcie, smutno tak samemu tylko ze Zgrzytkiem wrzucać Co nie zgrzyciu?
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-02-02 23:08:58)
Dzięki ~madafaka tego mi było trzeba,:D ty chyba godzinami szturmujesz te strony z obrazkami, że tyle tego masz.
Ale fakt jest, że jak masz dużo kawaii tapetek to chcesz mieć jeszcze więcej;)
Ostatnio edytowany przez Bakura (2007-02-03 10:14:43)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
~Zgrzyt to będę na ciebie mówił Zgrzytek :< Tak masakrycznie fajnie brzmi dla mnie - lubię takie zmiękczenia
A dlaczego nie mogę mówić Zgrzycio/Zgrzyciu? Jesteś 'homofobem'? ;( Hyhy
~Bakura, Zgrzytek ma możliwe, że więcej tapet niż ja (830 MB, w tym 3 062 pliki), bo tego tak dużo nie mam (Brzydkie wylatują z miejsca, a średnie-lepsze zostawiam, jakoś tak w każdym razie ;]). Jeszcze muszę ten cały temat od początku przeczesać, może coś nowego sobie ściągne, bo tapetek nie widziałem z tego tematu nawet 9/10 (Lekko początek przeleciałem).
Dorbych tapet/skanów anime nigdy za wiele Tu nie ma, że co za dużo, to niezdrowo!
Jutro coś dopiero wrzucę, dziś za bardzo nie
A co myślicie o Ogin San z Hundred Stories? Mi sie podoba:D
Ostatnio edytowany przez Jubei666 (2007-02-13 21:46:28)