Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Trzeci odcinek Death Note już dostępny:
MU - [FD-Fansubs]_Death_Note_03_[XviD1.2_704x396][58C201B6][PL]
Torrent - [FD-Fansubs]_Death_Note_03_[XviD1.2_704x396][58C201B6][PL]
Mam zaszczyt zaprezentować pierwszy odcinek "D. GRAY-MAN".
MU - [FD-Fansubs]_D.Gray-man_01_v.2_[XviD_704x400]_[315EE653]_[PL]
Torrent - jeszcze nie ma
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-27 03:41:34)
jest już torrent...
edit, nieaktualne...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-12-27 14:51:23)
Takie pytanko odnoĹnie drugiego obrazka i imienia "Cre'y". Wy daliĹcie ten apostof i y, czy byĹo tak w oryginale? Pytam, bo nie widziaĹem tego anime, a wydaje mi siÄ to dziwnym zapisem xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dałem tak samo jak w oryginale.
{EDIT} Nie, czekaj, to mi się walnęło... albo korektorowi. Jedna kreseczka w tą czy w drugą stronę nie robi różnicy
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-23 16:04:20)
Dałem tak samo jak w oryginale.
{EDIT} Nie, czekaj, to mi się walnęło... albo korektorowi. Jedna kreseczka w tą czy w drugą stronę nie robi różnicy
No właśnie robi, gdyby nie, to bym nie przyuważył
Staranniej dobierajcie sreeny, bo już drugi raz macie przez nie wyłapany błąd
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-12-23 16:06:25)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A ja się cieszę, że jeszcze to dopieszczacie, bo i tak nie mógłbym ściągnąć... te ukochane limty neo Ale bardzo chętnie obejrzę rezultaty waszej pracy już po ostatecznej korekcie.
D. GRAY-MAN 01 v2
Nareszcie...
Z dumą pragnę ogłosić zakończenie prac nad DRUGĄ WERSJĄ PIERWSZEGO ODCINKA D. Gray-mana.
Obejrzałem i JEST CACY. Z MU można już ssać, a torrenta dam jak... będzie
Link powyżej[papa]
P.S. Dzięki wszystkim za cierpliwość.
...a screeny ~prota82 są już nieaktualne, czyt. nie na czasie
P.S. aaaa! No i proszę tych, którzy mają jeszcze pierwszą wersję, by ją sobie ładnie umieścili w Koszu, po czym opróżnili go. Chociaż... jak jeszcze ją macie, to możecie sobie prównać z ostateczną[osilek]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-27 03:58:48)
A ja bym na Twoim miejscu wypuścił dodatkowo patch, do tej wersji bo raczej niewiele będzie osób które posiadając już ten odcinek w pierwszej wersji ściągnął go po raz drugi.
Posiadam jeszcze v1 ale ściągam v2... jeśli wyjdzie patch CRC będzie inne niż w v2, i pojawi się burdel. IMO niech zostanie tak jak jest.
5-6 godzin pracy... xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-27 10:33:20)
5-6 godzin pracy... xD
Dokładnie... Tyle, albo więcej poprawiałem ten epek z Karasem - w zakresie tłumaczenia. Do tego doszło jeszcze poprawienie timingu w paru miejscach i ogólnie przez resztę. V2 to V2. Radzę pierwszą wersję wywalić i o niej zapomnieć.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-27 20:35:13)
Death Note 4:
MU - [FD-Fansubs]_Death_Note_04_[XviD1.2_704x396][DA4CC1D6][PL]
Torrent - [FD-Fansubs]_Death_Note_04_[XviD1.2_704x396][DA4CC1D6][PL]
A juz myslalem ze daliscie sobie spokoj z DN, lepiej za D.Gray-Man sie porzadnie wezcie, zamiast dubla robic
Karasu napisał:5-6 godzin pracy... xD
Dokładnie... Tyle, albo więcej poprawiałem ten epek z Karasem - w zakresie tłumaczenia. Do tego doszło jeszcze poprawienie timingu w paru miejscach i ogólnie przez resztę. V2 to V2. Radzę pierwszą wersję wywalić i o niej zapomnieć.
skoro macie tyle bledow, to moze zamiast wydawac epek w avi wydajcie go w mkv, op i ed wrenderujcie, a calosc niech bedzie softem. Co do CRC to nie widze problemu, skoro powstaje v2 to znaczy ze i CRC po spatchowaniu powinno byc u wszystkich takie same.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Strony Poprzednia 1 2 3