Nie jesteś zalogowany.
Szukam osoby, która mogłaby mi nagrać anime:
InuYasha,
Samurai Champloo,
Berserk,
Ichigo 100%,
GetBackers,
GTO,
One Piece,
Jeżeli ktoś chętny do proszę o kontakt . Dam za nie czyste płyty dvd 2:1
Pozdrawiam
o GTO to sie lepiej nie pytaj
KDE4 ssie
Ja mam Ichigo 100%, InuYashę i GTO Chyba mam jeszcze Samuraia, ale nie jestem pewien
Kubik dobrze gada, polać mu
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-02-04 17:27:35)
"Skazany na zajebistość"
taa no wlasnie, gdyby gto ( no i get backers ) kosztowalo mniej niz kosztuje teraz (czyli np. 30zl) to bym spokojnie chwycil cała serię, a tak.. lipa
a do wymiany to mam ichigo tv i ova, i samuraja. jak chcesz to na gadu czy cos
KDE4 ssie
Oj przestań Czy w ogóle na tym forum jest ktoś kto ma oryginalne GTO? Gdyby sprzedawano go w cenie takiej jak GITSa to by pewnie miało z poł forum 50 zł za volume to zdzierstwo i tyle.
Nom, fajnie, a jak ja napisałem coś takiego, to mi posta Pozdro[papa]
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-02-10 20:23:29)
Berserk - Ichigo 100% - Samurai Champloo - to mam
One Piece, GTO, Ichigo, Berserk
Oj przestań Czy w ogóle na tym forum jest ktoś kto ma oryginalne GTO? Gdyby sprzedawano go w cenie takiej jak GITSa to by pewnie miało z poł forum 50 zł za volume to zdzierstwo i tyle.
aha, więc dlatego masz pirata, bo oryginał kosztuje 50pln?
samochód też masz kradziony?
kubik napisał:Oj przestań Czy w ogóle na tym forum jest ktoś kto ma oryginalne GTO? Gdyby sprzedawano go w cenie takiej jak GITSa to by pewnie miało z poł forum 50 zł za volume to zdzierstwo i tyle.
Nom, fajnie, a jak ja napisałem coś takiego, to mi posta wypierdolili Pozdro[papa]
Heh, te słownictwo
kubik napisał:Oj przestań Czy w ogóle na tym forum jest ktoś kto ma oryginalne GTO? Gdyby sprzedawano go w cenie takiej jak GITSa to by pewnie miało z poł forum 50 zł za volume to zdzierstwo i tyle.
aha, więc dlatego masz pirata, bo oryginał kosztuje 50pln?
samochód też masz kradziony?
Każdy ma swoje zdanie, jeżeli wyśmiewasz ~fuchikoma jego post, z powodu, że dla niego 50zł to za dużo za anime (w jego mniemaniu) i strzelasz analogię związaną z autem, to jesteś niepoważny
Nie żebym tutaj się wtrącał, ale niezły burdel się tworzy ;[
Czekamy na interwencje modków
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-02-07 00:09:25)
Taa a mi tylko za niechlubne słowa, którymi opisałem mieścinę i mieszkańców "wioski", w której studiowałem, zadano mi ostrzeżenie. A tutaj hurtem rzucono taką sieczką, jakbym był w polskiej klasie bezmundurkowej